RAN Trainee VIII

Hae Rantalaisen trainee-ohjelmaan. Haku on avoinna 25.4.-15.5.2022!

Asiakaslupauksemme Tulevaisuus on tiedossa mukaisesti haluamme olla suunnannäyttäjä taloushallintoalalla ja etsimme jälleen joukkoomme uusia tekijöitä erilaisiin tehtäviin. Etsimällämme osaajalla on tehtävästä riippumatta modernit IT-taidot, loistava asenne ja palava halu kehittää prosesseja. Lähde mukaan tekemään muutosta!

RAN Trainee VIII -ohjelma

Kenelle?

Ohjelma on suunnattu opintojensa loppuvaiheessa oleville korkeakouluopiskelijoille ja vastavalmistuneille. Suuntauksesi voi olla tehtävän mukaan esimerkiksi taloushallinto, palkkahallinto tai IT.

Haluamme saada joukkoomme osaajia, joilla on tuorein tietotaito ja koulutuspohja omalta alaltaan. Ohjelman tarkoituksena on mahdollistaa kehittymisesi rautaiseksi ammattilaiseksi sovittamalla koulutuksesi yhteen monipuolisten työtehtävien kanssa ja tarjoamalla mahdollisuuksia verkostoitumiseen.

Sinulla ei tarvitse olla työkokemusta hakemastasi tehtävästä tai taloushallintoalalta, me perehdytämme sinut tehtävään. Arvostamme kaikenlaista työkokemusta ja tärkein ominaisuus tässä taloushallinnon työharjoittelussa menestymiseen on avoin ja oppimishaluinen asenne!

Mikä Rantalainen?

Rantalainen on yksi Suomen suurimmista taloushallintoalan toimijoista ja kasvumme on ollut nopeaa viimeisten vuosien aikana. Työntekijöitä meillä on jo noin 1100 yli 60 toimipisteessä ympäri Suomen.

Takaamme hyvän ja vakaan työympäristön, kotimaisen yrityksen reilun arvomaailman sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja se onnistuu osaavien työntekijöidemme kautta!

Haemme syksyllä 2022 alkavaan harjoitteluun tulevaisuuden huippuosaajia taloushallinnon, palkkahallinnon, myynnin ja IT:n alalta. Työ traineena alkaa määräaikaisena työsuhteena syyskuussa ja jatkuu maaliskuun 2023 loppuun. Pyrimme siihen, että kaikki RAN Traineet jäisivät meille vakituiseen työsuhteeseen ohjelman jälkeen. Haluatko mukaan?

Miksi tilitoimisto?

Tilitoimistoala on suuressa murroksessa. Perinteiset tavat tehdä töitä muuttuvat ja siirrymme entistä enemmän automaation, neuvontapalveluiden ja konsultoinnin suuntaan. Myös asiakaspalvelun merkitys alalla korostuu entisestään.

Tarjoamme monipuolisesti työpaikkoja erilaisille osaajille. Monialaista osaamista tarvitaan entistä enemmän, jotta pystymme tuottamaan asiakkaillemme uusia ratkaisuja heidän tarpeisiinsa talous- ja henkilöstöhallinnon parissa.

Sinun roolisi on yhdistää tuore koulutus, oppimiskyky ja -halu tähän kokonaisuuteen, jotta pystymme auttamaan sinua kehittymään samalla kun kehitämme omia ja asiakkaidemme prosesseja. Meillä pääset tutustumaan asiakkaisiin monilta toimialoilta, ja saat työkavereiksesi alan huippuammattilaisia.

Mikäli mielenkiintosi heräsi, meillä voisi olla ura tarjolla juuri sinulle. Kerro meille osaamisestasi ja mikä sinua motivoi, niin me mahdollistamme sinulle roolin, jossa pääset näyttämään taitosi!

RAN Trainee VIII -urapolku

Ohjelma sisältää työssäoppimista omassa tiimissä sekä kaikille harjoittelijoille yhteisiä, teemoittain rakennettuja koulutusleirejä. Tiimissä jokaiselle räätälöidään esihenkilöiden toimesta omaan aikatauluun, koulutukseen ja osaamiseen sopivat työtehtävät. Jos et ole vielä valmistunut, onnistuu tutkinnon tai puuttuvan harjoittelun suorittaminen loppuun joustavasti työn ohessa.

Koulutusleirit järjestetään syksyn 2022 ja alkutalven 2023 aikana. Työtehtävät jatkuvat maaliskuun 2023 loppuun saakka. Tänä aikana tavoitteenamme on löytää kanssasi sopiva tehtäväkokonaisuus, jotta työllistyisit vakituiseen työsuhteeseen meille trainee-ohjelman jälkeen.

Koulutuksissa perehdytetään tiiviisti työskentelyyn sekä Rantalaisella että taloushallintoalalla yleisesti. Koulutuksissa käymme läpi mm. asiakaspalvelua, taloushallintoalan tulevaisuutta, erilaisia mahdollisuuksia Rantalaisella ja ennen kaikkea sitä, mitä Rantalaisella työskentely tarjoaa ja vaatii. Leireillä pääset myös tutustumaan muihin harjoittelijoihin ja Rantalaisen osaajiin!

Palkkaus

RAN Trainee ohjelma on palkallinen heti trainee-sopimuksen ensimmäisestä päivästä lähtien. Rantalainen noudattaa taloushallintoalan työehtosopimuksen mukaista palkkausta.

Hakeminen ja tehtävät

RAN Trainee -ohjelmaan on avautunut vielä yksi harjoittelupaikka syksyllä 2022 alkavaan harjoitteluun: veroasiantuntija-trainee! Haku on avoinna 15.6.2022 saakka. 

 

Lisätietoja tehtävästä ja hakulomake löytyvät tehtäväkohtaisten linkkien kautta.

Ohjelman mukaisia harjoittelupaikkoja on tarjolla seuraavasti:

Mitä toivomme sinulta?

 • Positiivista asennetta ja halua kehittyä
 • Hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
 • Tuoretta, tehtävään sopivaa ja hyvin arvosanoin suoritettua koulutusta
 • Kiinnostusta taloushallintoalaan
 • Muutosmyönteisyyttä
 • Valmiuksia erilaisten järjestelmien tehokkaaseen omaksumiseen

Mitä tarjoamme:

 • Palkallisen trainee-ohjelman
 • Kiinnostavat ja monipuoliset työtehtävät
 • Työkavereina alan huippuammattilaiset
 • Laajat uramahdollisuudet
 • Kotimaisen ja luotettavan työnantajan
 • Mahdollisuuden verkostoitua

Valintaprosessi ja -kriteerit

1) Hakemus

Hakemuksen perusteella arvioimme opintomenestystä, ammatillista osaamista sekä työkokemusta. Arvostamme kaikenlaista kokemusta, joka tukee menestymistä hakemassasi tehtävässä.

Hakuaika ohjelmaan on 25.4 – 15.5. Teemme haastatteluita ja valintoja jo hakuajan kuluessa, joten lähetä hakemus mahdollisimman pian!

2) Haastattelut

Kutsumme hakijoita haastatteluun esikarsinnan perusteella. Haastatteluilla pyrimme syventämään käsitystämme hakijan osaamisesta sekä hänen soveltuvuudestaan ja motivoituneisuudestaan hakemaansa tehtävään ja Rantalaisen tiimiin.

3) Psykologin arviointi

Osana valintaprosessiamme kutsumme haastatteluiden perusteella valitut Pilot Select Oy:n psykologi Matti Sorsan arviointiin. Testissä selvitetään hakijan työskentelytapoja ja -kykyjä.

4) Valinnat

Haastattelujen ja testauksen perusteella valitsemme tarjolla oleviin tehtäviin sopivimmat traineet tekemään kanssamme Rantalaisesta parasta taloushallintoalan työpaikkaa.

 

Kaikille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti valintaprosessin etenemisestä.

Lisätietoja RAN Trainee VIII -ohjelmasta

RAN Trainee -ohjelman sisältö ja toteutus:

Henkilöstöasiantuntija Juuso Siltakorpi, 010 324 3130 tai juuso.siltakorpi@rantalainen.fi

Ohjelmaan hakeminen ja hakuprosessi:

Rekrytointiasiantuntija Sara Riihimäki, +358 50 598 3191 tai sara.riihimaki@rantalainen.fi.

 

Julkaisemme hakuaikana Instagramissa paljon trainee-aiheista sisältöä eli ota @rantalainenoy seurantaan!

Tutustu Trainee-tarinoihimme!

Monet aikaisemmat traineet ovat jääneet meille vakituisiksi työntekijöiksi. Tässä esiteltynä muutamien uratarinat.

Lue lisää

 

Tutustu uratarinoihin
Harkitsetko uraa taloushallintoalalla? Tutustu Rantalaisen työntekijöiden uratarinoihin ja hae inspiraatiota omalle urapolullesi.

Lue lisää

Juuso Siltakorpi

Henkilöstöasiantuntija

010 324 3130

Sara Riihimäki

Rekrytointiasiantuntija

+358 50 598 3191