RAN Trainee VII

Haluatko näyttää meille, mihin sinussa on ainesta?

Asiakaslupauksemme Tulevaisuus on tiedossa mukaisesti haluamme olla suunnannäyttäjä taloushallintoalalla ja etsimme jälleen joukkoomme uusia tekijöitä erilaisiin tehtäviin. Etsimällämme osaajalla on tehtävästä riippumatta modernit IT-taidot, loistava asenne ja palava halu kehittää prosesseja. Lähde mukaan tekemään muutosta!

RAN Trainee VII -ohjelma lyhyesti

Kenelle?

Haluamme mukaan opintojensa loppuvaiheessa olevia korkeakouluopiskelijoita tai vastavalmistuneita. Suuntauksesi voi olla tehtävän mukaan esimerkiksi taloushallinto, tai palkat ja HR. Arvostamme sitä, että saamme joukkoomme työntekijöitä, joilla on tuorein tietotaito ja koulutuspohja omalta alaltaan. Tarkoituksemme on sovittaa koulutuksesi yhteen monipuolisten työtehtävien kanssa, joiden avulla pystyt kehittymään ammattilaiseksi. Emme odota, että sinulla olisi vuosien kokemus hakemastasi tehtävästä tai taloushallintoalalta. Monipuolisesta työhistoriasta on etua myös meillä työskenneltäessä. Avoin ja oppimishaluinen asenne on välttämättömyys tässä taloushallinnon työharjoittelussa menestymiseen.

Mikä Rantalainen?

Rantalainen on yksi Suomen suurimmista taloushallintoalan toimijoista, ja kasvumme on ollut nopeaa viimeisten vuosien aikana. Työntekijöitä meillä on jo noin 1000 yli 50 paikkakunnalla. Haemme syksyllä 2021 alkavaan taloushallinnon harjoitteluun tulevaisuuden lupauksia. Työ taloushallinnon traineena alkaa määräaikaisena työsuhteena syyskuussa ja jatkuu maaliskuun 2022 loppuun. Pyrimme siihen, että kaikki RAN Traineet jäisivät meille vakituiseen työsuhteeseen ohjelman jälkeen. Haluatko mukaan?

Miksi?

Tilitoimistoala on suuressa murroksessa. Perinteiset tavat tehdä töitä muuttuvat ja siirrymme entistä enemmän automaation, neuvontapalveluiden ja konsultoinnin suuntaan. Asiakaspalvelun merkitys korostuu entisestään.

Tarjoamme monipuolisesti työpaikkoja erilaisille osaajille. Monialaista osaamista tarvitaan entistä enemmän, jotta pystymme tuottamaan asiakkaillemme uusia ratkaisuja heidän tarpeisiinsa talous- ja henkilöstöhallinnon parissa.

Sinun roolisi on yhdistää tuore koulutus, oppimiskyky ja -halu tähän kokonaisuuteen, jotta pystymme kehittämään sinua, kuin myös omia ja asiakkaidemme prosesseja. Meillä pääset tutustumaan asiakkaisiin monilta toimialoilta, ja saat työkavereiksesi alan huippuammattilaisia. Mikäli mielenkiintosi heräsi, meillä voisi olla ura tarjolla juuri sinulle. Kerro meille mitä sinä osaat ja mikä sinua kiinnostaa, niin me annamme sinulle tehtäviä, joissa voit näyttää taitosi!

RAN Trainee VII -urapolku

Ohjelma sisältää työssäoppimista omalla toimistolla sekä kaikille yhteiset, teemoittain rakennetut kaksipäiväiset koulutusleirit. Toimistolla jokaiselle räätälöidään esihenkilöiden toimesta työtehtävät asiakkaidemme parissa.

Koulutusleirit järjestetään noin kuukauden välein syksyn 2021 ja alkutalven 2022 aikana. Työtehtävät jatkuvat maaliskuun 2022 loppuun saakka. Tänä aikana tavoitteenamme on löytää kanssasi sopiva tehtäväkokonaisuus, jotta työllistyisit vakituiseen työsuhteeseen meille.

Leireillä perehdytetään tiiviisti työskentelemään sekä Rantalaisella että taloushallintoalalla. Koulutuksissa käymme läpi mm. asiakaspalvelua, taloushallintoalan tulevaisuutta, erilaisia mahdollisuuksia Rantalaisella ja ennen kaikkea sitä, mitä Rantalaisella työskentely tarjoaa ja vaatii.

Palkkaus

Palkaton työharjoittelu ei kovin pitkälle houkuttele tai motivoi. Rantalainen noudattaa taloushallintoalan työehtosopimuksen mukaista palkkausta, traineesopimuksen ensimmäisestä päivästä lähtien.

Hakeminen ja tehtävät

RAN Trainee VII -ohjelmaan haetaan oheisten tehtäväkohtaisten linkkien kautta alla olevien ohjeiden mukaisesti:

Mitä vaadimme?

  • Positiivinen asenne, huipputyyppi
  • Asiakaspalvelu- ja työyhteisötaidot
  • Tuore, tehtävään sopiva ja hyvin arvosanoin suoritettu koulutus
  • Kiinnostus taloushallintoalan tehtävistä
  • Muutosmyönteisyys
  • Valmiudet erilaisten järjestelmien tehokkaaseen omaksumiseen

 

Valintaprosessi ja -kriteerit

 

1) Hakemukset

Hakemusten perusteella arvioimme koulumenestystä, ammatillista osaamista sekä työkokemusta. Arvostamme kaikenlaista kokemusta, joka tukee menestymistä hakemassasi tehtävässä. Hakuaika ohjelmaan on 19.4 – 9.5. Hakuprosessi on liukuva, eli teemme pääosan haastatteluista ja valinnoista jo hakuajan kuluessa, joten älä jätä hakemustasi viime tippaan!

2) Haastattelut

Kutsumme hakijoita haastatteluun esikarsinnan perusteella. Haastatteluilla pyrimme syventämään käsitystämme hakijan osaamisesta sekä hänen soveltuvuudestaan ja motivoituneisuudestaan hakemaansa tehtävään ja Rantalaisen tiimiin.

3) Psykologin arviointi

Osana valintaprosessiamme kutsumme haastatteluiden perusteella valitut Pilot Select Oy:n psykologin Matti Sorsan arviointiin. Testissä selvitetään hakijan työskentelytapoja ja muun muassa toimintaa paineen alaisena.

4) Valinnat

Haastattelujen ja testauksen perusteella valitsemme tarjolla oleviin tehtäviin sopivimmat traineet tekemään kanssamme Rantalaisesta parasta taloushallintoalan työpaikkaa.

 

Kaikille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti valintaprosessin etenemisestä, kun kyseisen tehtävän haku etenee seuraavaan vaiheeseen.

Lisätietoja RAN Trainee VII -ohjelmasta

Henkilöstöasiantuntija Juuso Siltakorpi, 010 324 3130 tai juuso.siltakorpi@rantalainen.fi

 

Ohjelman mukaisia harjoittelupaikkoja on tarjolla seuraavasti:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja tehtävien sisällöstä löydät tehtäväkohtaista hakulinkkiä klikkaamalla

Tutustu Trainee-tarinoihimme!

Monet aikaisemmat traineet ovat jääneet meille vakituisiksi työntekijöiksi. Tässä esiteltynä muutamien uratarinat.

Lue lisää

 

Tutustu uratarinoihin
Harkitsetko uraa taloushallintoalalla? Tutustu Rantalaisen työntekijöiden uratarinoihin ja hae inspiraatiota omalle urapolullesi.

Lue lisää