RAN Trainee 2023

Hae Rantalaisen trainee-ohjelmaan. Haku on avoinna 11.–30.4.2023!

Asiakaslupauksemme ’Tulevaisuus on tiedossa’ mukaisesti haluamme olla suunnannäyttäjä taloushallintoalalla ja etsimme jälleen joukkoomme uusia tekijöitä. Etsimällämme henkilöllä on innostusta tutustua taloushallintoalaan, monipuoliset IT-taidot ja motivaatiota kehittyä tulevaisuuden huippuosaajaksi. Tule mukaan jatkamaan Rantalaisen menestystarinaa!

RAN Trainee 2024

RAN Trainee 2023-ohjelma

Kenelle?

RAN Trainee -ohjelma on suunniteltu opintojensa loppuvaiheessa oleville korkeakouluopiskelijoille ja vastavalmistuneille, jotka haluavat kehittyä alansa ammattilaiseksi. Suuntauksesi voi tehtävän mukaan olla esimerkiksi taloushallinto, palkkahallinto, myynti tai IT. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta hakemastasi tehtävästä vaan arvostamme kaikenlaista kokemusta niin työelämästä kuin harrastusten tai vapaaehtoistyön parista.

Mikä Rantalainen?

Rantalainen on tilitoimistoalan markkinajohtaja Suomessa ja kasvamme jatkuvasti. Tilitoimistoalalla teemme korvaamattoman tärkeää työtä tuhansien asiakasyritystemme menestyksen tueksi. Työntekijöitä meillä on jo noin 1 200 yli 60 toimipisteessä ympäri Suomen ja Tukholmassa. Monipuolinen ja kasvava organisaatiomme tarjoaa uraansa aloitteleville loistavat ura- ja kehittymismahdollisuudet. Meillä pääset tutustumaan asiakkaisiin monilta toimialoilta, ja saat työkavereiksesi alan huippuammattilaisia.

Siirrymme alalla entistä enemmän automaation, neuvontapalveluiden ja konsultoinnin suuntaan. Monialaista osaamista tarvitaan entistä enemmän, jotta pystymme tuottamaan asiakkaillemme uusia ratkaisuja heidän tarpeisiinsa talous- ja henkilöstöhallinnon parissa. Sinun roolisi on yhdistää ajankohtainen osaaminen ja halu oppia ja kehittää tähän kokonaisuuteen.

Kerro osaamisestasi ja mikä sinua motivoi, niin me tarjoamme sinulle roolin, jossa pääset näyttämään taitosi!

RAN Trainee 2023-urapolku

Ohjelma sisältää työssäoppimista omassa tiimissä sekä kaikille trainee-harjoittelijoille yhteisiä koulutusleirejä. Tiimissä jokaiselle räätälöidään omaan aikatauluun, koulutukseen ja osaamiseen sopivat työtehtävät. Jos et ole vielä valmistunut, onnistuu tutkinnon tai puuttuvan harjoittelun suorittaminen loppuun joustavasti työn ohessa.

Koulutusleirit järjestetään syksyn 2023 ja alkutalven 2024 aikana. Koulutuksissa sinut perehdytetään taloushallintoalaan ja Rantalaisella työskentelyyn. Leireillä pääset myös tutustumaan muihin trainee-harjoittelijoihin ja Rantalaisen osaajiin!

Trainee-harjoittelu jatkuu maaliskuun 2024 loppuun. Tavoitteenamme on löytää kanssasi sopiva tehtäväkokonaisuus, jotta työllistyisit vakituiseen työsuhteeseen meille trainee-ohjelman jälkeen.

Palkkaus

RAN Trainee -ohjelma on palkallinen. Rantalainen noudattaa taloushallintoalan työehtosopimuksen mukaista palkkausta.

Hakeminen ja tehtävät

Haku RAN Trainee 2023 -ohjelmaan on päättynyt.

 

Trainee-paikkaa klikkaamalla löydät lisätietoja tehtävästä ja hakulomakkeen.

RAN Trainee 2023 -ohjelman tehtävät:

 

Mitä toivomme sinulta?

 • Positiivista asennetta ja halua kehittyä.
 • Hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja.
 • Tehtävään sopivia loppuvaiheen opintoja tai vastavalmistunutta tutkintoa.
 • Kiinnostusta taloushallintoalaan.
 • Valmiuksia erilaisten järjestelmien omaksumiseen.

Mitä tarjoamme sinulle:

 • Palkallisen trainee-ohjelman.
 • Kiinnostavat ja monipuoliset työtehtävät.
 • Työkavereina alan huippuammattilaiset.
 • Laajat uramahdollisuudet.
 • Vakaan ja luotettavan työnantajan.
 • Mahdollisuuden tutustua taloushallintoalaan ja verkostoitua.
 • Modernit ja joustavat työtavat.

Valintaprosessi ja -kriteerit

1) Hakemus

Kerro meille hakemuksessasi opintotaustastasi, tehtävään liittyvästä osaamisestasi, mahdollisesta aiemmasta työkokemuksestasi ja motivaatiostasi hakemaasi tehtävään.

Hakuaika ohjelmaan on 11.4.–30.4.2023.

2) Haastattelut

Kutsumme hakijoita haastatteluun esikarsinnan perusteella ja teemme valintoja jo hakuajan kuluessa, joten lähetä hakemus mahdollisimman pian!

3) Soveltuvuusarviointi

Ennen lopullista valintaa, loppusuoralle päässeet hakijat osallistuvat soveltuvuusarviointiin, johon kuuluu lyhyt kotona tehtävä osuus sekä läpikäyntikeskustelu asiantuntijamme kanssa. Arvioinnin avulla varmistumme, että hakija ja tehtävä Rantalaisella soveltuvat toisilleen. Hyödynnämme tuloksia myös esihenkilötyön apuna.

4) Valinnat

Haastattelujen ja soveltuvuusarvioinnin perusteella valitsemme sopivimmat trainee-harjoittelijat osaksi Rantalaista ja Suomen parasta taloushallintoalan työpaikkaa.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti valintaprosessin etenemisestä.

Lisätietoja RAN Trainee 2023 -ohjelmasta

HR-tiimimme vastaa mielellään hakuprosessiin ja ohjelman sisältöön liittyviin kysymyksiin.

RAN Trainee -ohjelman sisältö ja toteutus:

Henkilöstöasiantuntija Juuso Siltakorpi, 010 324 3130 tai juuso.siltakorpi@rantalainen.fi

RAN Trainee -ohjelmaan hakeminen ja hakuprosessi:

Rekrytointiasiantuntija Sara Riihimäki, 050 598 3191 tai sara.riihimaki@rantalainen.fi.

 

Löydät Rantalaisen Instagramista paljon trainee-aiheista sisältöä ja hakuun liittyviä tilannepäivityksiä eli ota @rantalainenoy seurantaan!