Reilamex on nyt osa Rantalaista

Kattavaa talous- ja palkkahallinnon palvelua

Reilamex on liittynyt osaksi Rantalaista 1.12.2023 alkaen. Yhdistymisen myötä saat asiakkaanamme entistä monipuolisemmat talous- ja palkkahallinnon palvelut sekä muut asiantuntijapalvelut helposti saman katon alta. Käytettävissäsi on Rantalaisen laaja palvelutarjonta ja monialainen osaaminen, muun muassa HR-palveluihin, verotukseen ja yritysjärjestelyihin liittyvät asiantuntijapalvelut.

Lue tiedotteestamme Reilamexin kommentit yhdistymiseen liittyen

Tutut yhteyshenkilöt palvelevat jatkossakin tuttuun tapaan. Lempäälän toimisto jatkaa samassa osoitteessa kuin ennenkin. Valkeakosken toimisto siirtyy osaksi Rantalaisen Valkeakosken toimistoa.

Sähköpostiosoitteemme ovat jatkossa muodossa etunimi.sukunimi@rantalainen.fi. Puhelinnumerot säilyvät entisellään.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää yhdistymiseen liittyen, voit olla yhteydessä suoraan omaan yhteyshenkilöösi.

Rantalainen lyhyesti

Rantalainen on Suomen markkinajohtaja tilitoimistopalveluliiketoiminnassa. Perheyritystaustasta tunnettu yhtiö on laajentunut 50 vuoden aikana yli 1 300 asiantuntijan ja yli 60 toimipisteen yritykseksi. Toimintaamme ohjaavat käytännönläheiset arvot oma-aloitteisuus, palveluhenkisyys, kumppanuus ja luotettavuus. Tavoitteenamme on olla paras paikallinen taloushallinnon kumppani ja paras taloushallinnon työpaikka Suomessa.

Lue lisää!

Monipuoliset talous- ja palkkahallinnon palvelut ja asiantuntijapalvelut

Rantalainen palvelee kaikenkokoisia yrityksiä paikallisesti. Meillä sinua palvelee nimetty kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu asiantuntija. Palveluihimme kuuluu mm. kirjanpito, palkanlaskenta ja HR-palvelut. Asiantuntijapalveluihimme kuuluu mm. veroneuvonta, talouspäällikköpalvelut ja yritysjärjestelyiden palvelut.

Rantalaisen toimialaratkaisut

Rantalainen palvelee eri toimialojen yritys- ja yhteisöasiakkaita. Osalle toimialoista olemme rakentaneet kokonaisvaltaiset taloushallinnon toimialaratkaisut, joiden avulla yrityksesi voi tehostaa toiminnanohjausta ja taloushallintoa. Ratkaisuissa näkyy ammattilaistemme toimialaosaaminen. Toimialaratkaisuja löytyy mm. sote-, kiinteistö- ja kuljetusalan yrityksille

Lue lisää!