Rantalainen ja tilitoimisto Reilamex Oy solmivat 1.12.2023 osakekaupan. Kaupan myötä Valkeakoskella ja Lempäälässä palvelleen Reilamex Oy:n liiketoiminta siirtyy 1.12.2023 alkaen osaksi Rantalainen Groupiin kuuluvaa Tilipalvelu Rantalainen Oy:ta. Reilamex on tarjonnut tilitoimistopalveluita Valkeakoskella vuodesta 2001 ja Lempäälässä vuodesta 2014.

Ostetusta toiminnasta Rantalaiselle siirtyy noin puolen miljoonan euron vuotuinen liikevaihto. Reilamex vahvistaa Rantalaisen asemaa Valkeakoskella ja Lempäälässä, ja Rantalaiselle tulee kaupan myötä uusi toimipiste Lempäälään.

Reilamexin perustaja ja toinen omistaja Piitta Laaksonen jatkaa operatiivisissa tehtävissä Rantalaisella 31.1.2024 saakka ja sen jälkeen siirtyy tilintarkastustoimintaan oman osakeyhtiönsä kautta.

Piitta Laaksonen kommentoi yhdistymistä: ”Päätös yhdistyä Rantalaisen kanssa oli helppo. Rantalaiselta löytyy paljon osaamista ja tukea sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme. Tilitoimistoalalla tapahtuu paljon muutoksia ja ison toimijan kanssa pystymme paremmin vastaamaan tuleviin uudistuksiin.”

”Rantalaiselle kauppa on strategian mukaista kasvua Pirkanmaalla. Reilamex on auktorisoitu ja moderni tilitoimisto, joka sopii hyvin joukkoomme”, sanoo yrityskaupoista vastaava johtaja Kimmo Martikainen Rantalaiselta.

Lisätietoja:

Kimmo Martikainen, johtaja yrityskaupat, Rantalainen, 040 555 8081, kimmo.martikainen@rantalainen.fi

Piitta Laaksonen, osakas, Reilamex, 0105481202, piitta.laaksonen@reilamex.fi

 

Rantalainen on Suomen suurin tilitoimisto, joka tarjoaa kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut paikallisesti. Rantalaisella työskentelee lähes 2 000 talous- ja palkkahallinnon ammattilaista yhteensä yli 70 toimipisteellä Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto on yli 110 miljoonaa euroa. Konsernin emoyhtiö on Rantalainen Group, jonka omistavat pohjoismaisen pääomasijoitusyhtiö Norvestorin hallinnoimat rahastot yhdessä konsernijohdon ja muiden avainhenkilöiden sekä ruotsalaisen Ceder Capitalin kanssa.