Tilitoimisto Vantaa, Myyrmäki

Toimipisteen osoite

Rajatorpantie 8
01600 Vantaa
010 321 6700
jarno.laine@rantalainen.fi

Katso kartalla

Aukioloajat

Kesän aukioloajat

3.6.–23.8. toimisto avoinna ma-to klo 9–14
1.-31.7. toimisto avoinna vain ajanvarauksella

Normaalit aukioloajat

Avoinna ma-to klo 9-15
Perjantaisin suljettu tai avoinna sopimuksen mukaan

Joakim Lindfors

Kirjanpitopalvelut (kv-asiakkaat)

010 321 6801

Päivi Kosklin

Kirjanpitopalvelut

010 321 6705

Jarno Laine

Palvelujohtaja

010 321 6706

Etsitkö tilitoimistoa Vantaalta, jolla on hallussa yrityksen palkanlaskenta ja kirjanpito?

Rantalainen Vantaa (Myyrmäki) on Taloushallintoliiton auktorisoima, inhimillinen ja ihmiskasvoinen yritys, joka tarjoaa kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille. Rantalaisen Myyrmäen tilitoimisto sijaitsee kivenheiton päässä Myyrmannin kauppakeskuksesta Vantaalla ja paikalle pääsee kätevästi myös julkisilla.

Vantaan Myyrmäen tilitoimistossa sinua palvelee lähes 50 taloushallinnon asiantuntijaa. Rantalaisella sinua palvelee aina nimetty kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu taloushallinnon asiantuntija, jonka puoleen voit kääntyä taloushallinnon haasteissa.

Palvelemme Vantaalla myös Tikkurilassa.

Rantalainen Myyrmäki on kansainvälinen ja monipuolinen tilitoimisto

Meillä sinua palvelee aina nimetty kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu taloushallinnon asiantuntija. Haastavissa taloushallinnon ja palkkahallinnon projekteissa hyödynnämme omia erityisalojen asiantuntijoitamme. Myyrmäen toimistolla on asiantuntijatiimi, jossa työskentelee eri osa-alueiden, kuten yritysverotuksen, yritysjärjestelyiden, sukupolven vaihdoksien, yritysverotuksen ja kansainvälisen verotuksen erityisasiantuntijoita. Tarjoamistamme asiantuntijapalveluistamme löydät lisää tietoa täältä: Asiantuntijapalvelut.

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki taloushallinnon palvelut aina kirjanpitopalvelusta henkilöstöhallintoon ja asiantuntijapalveluihin, riippuen asiakasorganisaation elinkaaren vaiheesta. Myyrmäessä on myös oma kansainvälinen tiimi, joka hoitaa kansainvälisten asiakkaiden taloushallintoa. Rantalaisen kansainvälisessä yksikössä puhutaan äidinkielenä suomen ja ruotsin lisäksi saksaa, venäjää ja espanjaa sekä vieraina kielinä englantia, italiaa, portugalia, tanskaa, ranskaa ja norjaa. Taloushallintoalan tutkintoja kansainvälisen yksikön asiantuntijoilla on Suomen lisäksi mm. Venäjältä, Saksasta, Espanjasta ja Dominikaanisesta tasavallasta. Suoran asiakaspalvelun lisäksi yksikkö avustaa Rantalaisen muita toimipaikkoja kansainvälisissä asioissa. Lue lisää kv-palveluistamme täällä: Kansainväliset palvelut.

Tutustu taloushallinnon palveluihimme tarkemmin ja ota yhteyttä!