Taloushallinnon ulkoistaminen

Ulkoistamalla taloushallinnon Rantalaiselle voit keskittyä tuloa tuottavaan liiketoimintaasi ja luottaa siihen, että talous on hyvissä käsissä. Meillä sinua palvelee aina nimetty kirjanpitäjä, palkanlaskija tai asiantuntijatiimi.

Onnistunut ulkoistaminen tuo säästöjä ja mielenrauhaa

Oma aika ei välttämättä riitä kaiken hoitamiseen. Taloushallinnon ulkoistamisella haetaankin ensisijaisesti ajansäästöä. Ulkoistaminen voi tuoda myös kustannussäästöjä, mutta usein kumppania valittaessa kannattaa korostaa kokonaisuutta. Ulkoistaminen on riskienhallintaa, jolla varmistat yrityksesi taloudenhoidon jatkuvuuden vaikeissakin tilanteissa.

Valitsemalla Rantalaisen kumppaniksi, saat käyttöösi laajan asiantuntemuksemme mm. kirjanpidon, palkkahallinnon, tilintarkastuksen, verotuksen ja yritysjärjestelyjen saralta. Tuotamme kaikki taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon ulkoistamiseen liittyvät palvelut mahdollisimman läheltä sinua. Peilaamme palvelutarjontaamme aina yrityksesi senhetkiseen elinkaaren vaiheeseen.

Taloushallinnon ulkoistaminen on yhteistyötä

Uskomme, että taloushallinnon ulkoistaminen on yhteistyötä asiakkaan ja meidän välillä. Palkanlaskenta tai kirjanpito voidaan ulkoistaa yhdessä tai erikseen, ja autamme mielellämme ulkoistuksen suunnittelussa.

Tarjoamme taloushallinnon ja palkanlaskennan kokonaisvaltaista ulkoistamista kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille. Pienten yritysten kohdalla sinua palvelee nimetty kirjanpitäjä tai palkanlaskija. Suurten yritysten kohdalla tarjoamme asiakkaillemme aina kokonaisia kirjanpito- ja palkanlaskentatiimejä hoitamaan taloushallinnon rutiineja.

Tutustu tarkemmin yksittäisiin kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluihimme:

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Vakka-Suomen Panimo Oy

Vakka-Suomen Panimo Oy on vuonna 2008 toimintansa aloittanut uusikaupunkilainen pienpanimo. Yrityksen ominta alaa on tehdä pieniä eriä laadukkaita erikoisoluita. Taloushallinnon ulkoistamisen myötä panimo on pystynyt keskittymään enemmän myynti- ja markkinointityöhön.

 

Lue lisää

Haminan Energia

Haminan Energia on Haminan kaupungin omistama energiayhtiö, jolla on oma biokaasulaitos Virolahdella. Yrityksen taloushallinnossa korostuu erityisesti talouden raportointi. Taloushallinnon ulkoistamisen lisäksi Haminan Energia on hyödyntänyt Rantalaisen talousjohtamisen palveluja.

 

Lue lisää