Demotunnukset

Tältä sivulta löydät Rantalaisen käyttämien järjestelmien demotunnuksien tilauslinkit. Valitse alta haluamasi järjestelmä ja pääset täyttämään tietosi tunnuksia varten.

Visma Fivaldi

Fivaldi on kokonaisvaltainen ratkaisu taloushallinnon tehtäviin ja niiden automatisointiin. Täysin verkkoselaimella käytettävä palvelu skaalautuu monenkokoisten yritysten tarpeisiin.

Demotunnukset tulossa Tutustu Visma Fivaldiin

Visma Netvisor

Netvisor on taloushallinto-ohjelma, jonka avulla yrityksen kassavirta on aina ajan tasalla. Ohjelma kokoaa tulot ja menot yhteen näkymään ja auttaa yritystä johtamaan liiketoimintaa kassavirta edellä.

Tilaa demotunnukset

Tutustu Visma Netvisoriin

Procountor

Procountor on kokonaisvaltainen taloushallinnon ohjelmisto, joka säästää aikaa ja rahaa. Selainpohjainen ohjelmisto tarjoaa yritykselle mahdollisuuden täysin sähköiseen taloushallintoon. Procountor sopii kaikenkokoisille organisaatioille ja eri toimialoille.

Olemme Procountor tilitoimisto, Procountorin auktorisoitu partneri sekä Procountorin Platina-tason tilitoimisto.

Tilaa demotunnukset

Tutustu Procountoriin

Rantalainen BI-raportointi

Tarjoamme kaikille halukkaille maksuttomat 60 vuorokauden demotunnukset Rantalainen BI-raportointipalveluun testikäytön ajaksi. Demotunnusten avulla pääset tutustumaan palveluun ja erilaisten raporttien sisältöön.

Tilaa demotunnukset

Tutustu BI-raportointiin

 

Finadeck – sähköinen tilinpäätös

Sähköinen tilinpäätösanalyysi antaa työkaluja tiedolla johtamiseen. Rantalainen toteuttaa tilinpäätösanalyysisi täysin sähköisenä.

Voit tutustua sähköiseen tilinpäätökseen ja alustan ominaisuuksiin demotunnuksilla.

Tilaa demotunnukset

Tutustu muihin ohjelmistoihin

Toimimme ohjelmistoriippumattomasti ja teemme töitä useiden eri ohjelmistojen kanssa.

Tutustu ohjelmistoihin