Ravintolatoimiala on kilpailtu ja haastava ala, jossa taloudellinen menestys riippuu monista tekijöistä. Ravintolan on tärkeää seurata ja analysoida taloutta säännöllisesti, jotta voidaan tehdä oikeita päätöksiä liiketoiminnan kehittämiseksi. Nyt on aika teroittaa veitset ja löytää uusia tapoja parantaa liiketoimintaa.

Onko mahdollista lisätä myyntiä korkeakatteisilla tuotteilla? Entä miten tehostaa heikommin tuottavien tuoteryhmien kannattavuutta? Miten saadaan selkeä ja kattava kuva ravintolan taloudesta? Miten voidaan vertailla ravintolan suorituskykyä muihin alan toimijoihin? Ja miten voidaan hyödyntää talousraportteja ravintolan kannattavuuden, kustannusrakenteen, myynnin sekä asiakastyytyväisyyden parantamiseksi? Rantalaisen BI-raportointi tarjoaa ratkaisun näihin kysymyksiin.

BI-raportointi on liiketoiminnan analysoinnin menetelmä, joka mahdollistaa suuren ja monimuotoisen datan käsittelyn, visualisoinnin ja jakamisen tehokkaasti ja joustavasti. BI-raportoinnin avulla saat dynaamisia ja visuaalisia raportteja, jotka kuvaavat ravintolasi talouden tilaa ja kehitystä tärkeimmiksi katsotuista näkökulmista, kuten myynnistä, kannattavuudesta tai kustannusrakenteesta.

Rantalaisen tarjoama BI-raportointityökalu auttaa seuraamaan ja suunnittelemaan ravintolan taloutta. Tuoteryhmäkohtainen kateraportti on ravintolan talouden kulmakivi, joka tarjoaa selkeän kuvan kunkin tuoteryhmän suorituskyvystä. Lisäksi voidaan porautua syvemmälle kustannuspaikkatasolle, jolloin eri toimipisteiden vertailu ja analysointi onnistuu vaivattomasti.

Rantalaisen BI-raportointi sisältää myös varaston muutoksen seurannan, mikä auttaa optimoimaan varastonhallintaa. Sen avulla voit minimoida hukkaa ja varmistaa, että sinulla on aina riittävästi resursseja vastaamaan asiakkaiden vaihteleviin tarpeisiin.

Asiantuntijamme voivat räätälöidä raportointiratkaisun juuri sinun ja ravintolasi tarpeisiin sopivaksi. Olemme kehittäneet monipuolisia ja dynaamisia ratkaisuja, jotka automatisoivat manuaalisen työn ja helpottavat päätöksentekoa.

Valitsemalla Rantalaisen BI-raportoinnin varmistat, että tulevaisuutesi on kirkas ja tiedon ohjaama. Liiketoimintasi paranee, kun voit tehdä päätöksiä faktojen pohjalta. Tulevaisuus on tiedossa.

Lue lisää Rantalaisen BI-raportoinnista

Tilaa maksuttomat demotunnukset

Tarjoamme maksuttomat demotunnukset Rantalainen BI-raportointipalveluun 60 vuorokauden testikäytön ajaksi. Tunnusten avulla pääset tutustumaan palveluun ja eri raporttien sisältöön.

Tilaa demotunnukset

Varaa maksuton etäesittely

Tarjoamme kaikille Rantalainen BI-raportointipalvelusta kiinnostuneille maksuttoman etäesittelyn. Alla olevan linkin kautta pääset varaamaan ajan Rantalaisen asiantuntijalle.

Varaa etäesittely