Tilitoimisto Klacon Oy ja Rantalainen ovat yhdessä vahvempia

Olemme liittyneet osaksi Rantalainen-konsernia. Nyt pystymme palvelemaan yritystäsi kokonaisvaltaisemmin Tampereen, Ylöjärven ja Rauman alueella.

Tilitoimisto Klacon Oy ja Rantalainen tekivät yrityskaupan syksyllä 2018. Yrityskaupan myötä Klaconin liiketoiminta ja työntekijät siirtyivät Rantalaisellle. Yrityskauppatiedotteen voit lukea tästä linkistä.

Paikallista talous- ja palkkahallinnon palvelua

Toimimme Tampereen, Ylöjärven ja Rauman alueella jatkossa nimellä Rantalainen. Palvelemme Tampereen, Ylöjärven ja Rauman alueen asiakkaita paikallisesti noin 30 asiantuntijan voimin. Taustallamme on koko Rantalainen-konsernin 600 asiantuntijan osaaminen. Toimiston tarkat yhteystiedot ja osoitteen löydät alla olevista linkeistä:

Tilitoimisto Tampere | Tilitoimisto YlöjärviTilitoimisto Rauma

Tilitoimistoamme Tampereella, Ylöjärvellä ja Raumalla edustavat tutut kasvot:

Riikka Peltola

Kirjanpitopalvelut

010 324 3249

Jukka Laamanen

johtaja, asiakkuudet ja markkinointi

Eija Ainasoja

Palvelutuotanto

010 324 3319

Tutustu talous- ja palkkahallinnon palveluihin

Rantalainen-konserni palvelee kaikenkokoisia yrityksiä paikallisesti. Meillä sinua palvelee henkilökohtainen kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu alan asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat mm. kirjanpito, palkanlaskenta ja sähköinen taloushallinto. Asiantuntijamme tarjoavat mm. HR-, veroneuvonta- ja tilintarkastuspalveluja.

Lue lisää!

Tutustu Rantalaisen tarinaan

Rantalainen on kotimainen talous- ja palkkahallinnon palvelutalo. Perheyrityksenä tunnettu yhtiö on laajentunut noin 40 vuoden aikana yli 600 asiantuntijan yritykseksi. Toimintakulttuuriamme ohjaavat käytännönläheiset arvot, kuten oma-aloitteisuus ja luotettavuus. Tavoitteenamme on olla yritysten ja yhteisöjen paras paikallinen taloushallinnon kumppani sekä paras taloushallinnon työpaikka Suomessa.

Lue lisää!

Ajankohtaista tietoa alan muutoksista

Julkaisemme viikoittain ajankohtaista tietoa verotuksesta sekä talous- ja palkkahallinnon muutoksista. Tuotamme kaksi kertaa vuodessa myös arvostetun Tiliposti & Palkka -lehden, johon voi tutustua sekä paperimuodossa että digitaalisena. Järjestämme asiakkaille maksuttomia tapahtumia säännöllisesti eri puolilla Suomea.

Lue lisää!