Jadalux on nyt osa Rantalaista

Kattavaa talous- ja palkkahallinnon palvelua

Jadalux on liittynyt osaksi Rantalaista toukokuussa 2024. Yhdistymisen myötä saat asiakkaanamme entistä monipuolisemmat talous- ja palkkahallinnon palvelut sekä muut asiantuntijapalvelut helposti saman katon alta. Käytettävissäsi on Rantalaisen laaja palvelutarjonta ja monialainen osaaminen, muun muassa HR-palveluihin, verotukseen ja yritysjärjestelyihin liittyvät asiantuntijapalvelut.

Lue tiedotteestamme Jadaluxin kommentit yhdistymiseen liittyen

Tutut yhteyshenkilöt palvelevat jatkossa samoissa tiloissa kuin ennenkin osoitteessa Kirkkokatu 1, 06150 Porvoo.

Sähköpostiosoitteemme ovat jatkossa muodossa etunimi.sukunimi@rantalainen.fi. Puhelinnumerot säilyvät entisellään.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää yhdistymiseen liittyen, voit olla yhteydessä suoraan omaan yhteyshenkilöösi tai Pia Rask, palvelupäällikkö, pia.rask@rantalainen.fi.

Rantalainen lyhyesti

Rantalainen on Suomen markkinajohtaja tilitoimistopalveluliiketoiminnassa. Perheyritystaustasta tunnettu yhtiö on laajentunut 50 vuoden aikana yli 1 300 asiantuntijan ja yli 60 toimipisteen yritykseksi. Toimintaamme ohjaavat käytännönläheiset arvot oma-aloitteisuus, palveluhenkisyys, kumppanuus ja luotettavuus. Tavoitteenamme on olla paras paikallinen taloushallinnon kumppani ja paras taloushallinnon työpaikka Suomessa.

Lue lisää!

Monipuoliset talous- ja palkkahallinnon palvelut ja asiantuntijapalvelut

Rantalainen palvelee kaikenkokoisia yrityksiä paikallisesti. Meillä sinua palvelee nimetty kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu asiantuntija. Palveluihimme kuuluu mm. kirjanpito, palkanlaskenta ja HR-palvelut. Asiantuntijapalveluihimme kuuluu mm. veroneuvonta, talouspäällikköpalvelut ja yritysjärjestelyiden palvelut.

Rantalaisen toimialaratkaisut

Rantalainen palvelee eri toimialojen yritys- ja yhteisöasiakkaita. Osalle toimialoista olemme rakentaneet kokonaisvaltaiset taloushallinnon toimialaratkaisut, joiden avulla yrityksesi voi tehostaa toiminnanohjausta ja taloushallintoa. Ratkaisuissa näkyy ammattilaistemme toimialaosaaminen. Toimialaratkaisuja löytyy mm. sote-, kiinteistö- ja kuljetusalan yrityksille

Lue lisää!