Talous- ja palkkahallintopalveluita tarjoava Rantalainen jatkaa kasvuaan yrityskauppojen muodossa.

Taloushallintopalveluita tarjoava Jadalux Oy ja tilitoimistokonserni Rantalainen yhdistävät tilitoimistoliiketoimintansa. Yrityskaupan myötä Jadalux Oy:n liiketoiminta siirtyy osaksi Rantalainen Groupiin kuuluvaa Rantalainen Oy Helsinkiä toukokuussa 2024.

Jadaluxin 12 asiantuntijaa ja monipuolinen asiakaskunta vahvistavat Rantalaisen asemaa Porvoossa, jossa jatkossa asiakkaita palvelee noin 40 asiantuntijaa.

Yhdistymisen perusteista Jadaluxin yrittäjät Pia Rask ja Lizzie Kuusla toteavat: ”Osana isompaa organisaatiota pystymme vastaamaan paremmin taloushallinnon digitalisoitumiseen ja lisääntyviin viranomaisvaatimuksiin sekä kehittämään henkilöstön osaamista entistä paremmin. Rantalaisella on käytössä samat taloushallinnon ohjelmistot, joten muutokset asiakkaalle ovat yhdistymisen myötä vähäiset.”

”Jadalux on moderni tilitoimisto, jossa panostetaan aidosti henkilökohtaiseen palveluun. On hienoa saada Jadaluxin osaavat asiantuntijat joukkoomme ja kasvattamaan Porvoon tiimiämme entisestään”, sanoo Rantalaisen toimitusjohtaja Jukka Rosenberg.

 

Lisätietoja:

Pia Rask, Jadalux Oy, 040 502 6482, pia.rask@jadalux.fi

Jaakko Kauppi, johtaja yrityskaupat Suomi, Rantalainen, 050 911 7507, jaakko.kauppi@rantalainen.fi

Emma Joki, operatiivinen johtaja, Rantalainen Etelä, 050 358 6307, emma.joki@rantalainen.fi

 

Rantalainen on Suomen markkinajohtaja talous- ja palkkahallintoalalla. Yhtiössä työskentelee lähes 2 000 talous- ja palkkahallinnon ammattilaista yhteensä yli 70 toimipisteellä Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto on 125 miljoonaa euroa. Konsernin emoyhtiö on Rantalainen Group, jonka omistavat pohjoismaisen pääomasijoitusyhtiö Norvestorin hallinnoimat rahastot yhdessä konsernijohdon ja muiden avainhenkilöiden sekä ruotsalaisen Ceder Capitalin kanssa. Lue lisää rantalainen.fi