Trainee-tarinat

RAN Trainee -ohjelma tarjoaa vuosittain mahdollisuuden kymmennille tulevaisuuden talenteille kehittyä taloushallinnon huippuammattilaisiksi. Monet aikaisemmat traineet ovat jääneet meille vakituisiksi työntekijöiksi. Tässä esiteltynä muutamien uratarinat.

Trainee-ohjelmaan osallistuneiden uratarinoita

Esa Nokelainen, trainee 2017

Esa aloitti trainee-ohjelmassa syksyllä 2017 opintojen ohessa ja työskentelee nykyään liiketoimintakauppa-analyytikkona. Hänen mielestään yrityksen kasvu avaa uusia uramahdollisuuksia.

 

Lue uratarina

Liina Ringas, trainee 2016

Tuusulan toimistossa kirjanpitäjänä työskentelevä Liina päätyi Rantalaiselle vuonna 2016 Summer Trainee -ohjelman kautta. Hänen mielestään parasta nykyisessä työssä ovat asiakkaat: ”Kaikki asiakkaani ovat erilaisia ja kehittävät siksi minua laaja-alaisesti työssäni”.

 

Lue uratarina

Jaakko Kauppi, trainee 2016

Jaakko tuli alun perin Rantalaiselle Summer Trainee -ohjelmaan keväällä 2016, koska halusi työkokemusta taloushallintoalalta. Edes tilitoimistojen maine tylsinä työpaikkoina ei pelottanut häntä, koska yhtenä alan suurimmista yrityksistä Rantalainen saattoi tarjota hyvin monenlaisia työtehtäviä. Nykyään hän työskenetelee yrityskauppa-analyytikkona ja nauttii vaativasta ja vaihtelevasta työstään.

 

Lue uratarina

Toni Hovinen, trainee 2014

Toni tutustui Rantalaiseen ensin kesätöissä Lahden toimistossa, jossa hän teki myös tradenomiopintoihinsa kuuluvan työharjoittelun. Syksyllä 2014 hänet valittiin yhtenä kymmenestä opiskelijasta yhtiön silloin kaksivuotiseen trainee-ohjelmaan. Sittemmin Toni on päässyt kokeilemaan monia työtehtäviä Rantalaisella ja nykyään hän työskentelee kehitysjohtajana Rantalaisen tutkimus- ja kehityspalveluissa.

 

Lue uratarina

Tutustu RAN Trainee -ohjelmaan
Tarjoamme vuosittain kymmenille opiskelijoille ja vastavalmistuneille mahdollisuuden kehittyä taloushallintoalan huippuammattilaiseksi.

Lue lisää

Hae töihin tai harjoitteluun!

Tule osaksi Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa! Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia palkka- ja taloushallinnon ja muiden asiantuntijapalveluiden parissa.

Lue lisää