Tilintarkastus

Tilintarkastus on lakisääteinen taloushallinnon toiminto, joka on suoritettava tarpeeksi isosta liiketoiminnasta. Usein tilintarkastus nähdään pakollisena lisämenona liiketoiminnassa. Tilintarkastaja on kuitenkin asiantuntija, joka osaa auttaa yrittäjää taloushallinnon raporttien analysoinnissa ja tilinpäätöksen läpikäynnissä.

 Tilintarkastuspalvelut kaikissa yhtiön elinkaaren vaiheissa

Rantalaisen sisaryhtiö Tilintarkastus Rantalainen Oy on viranomaisen rekisteröimä Tilintarkastusyhteisö. Tilintarkastus Rantalainen Oy:n noin 15 hengen asiantuntijaorganisaatio muodostuu KHT- ja HT-tilintarkastajista sekä heidän assistenteistaan. Toimintamme on keskittynyt pääkaupunkiseudun, Uudenmaan ja Hämeen sekä Varsinais-Suomen alueille, mutta asiakkuuksiamme löytyy myös muualta Suomesta ja ulkomailta.

Me Tilintarkastus Rantalainen Oy:ssä olemme tilintarkastuksen ammattilaisia. Palveluihin kuuluvat tilintarkastuksen lisäksi yhtiöoikeuteen ja vero-oikeuteen liittyvät asiantuntijapalvelut. Yhtiöllämme on pitkä kokemus erikokoisten ja erimuotoisten yhtiöiden tilintarkastuksesta. Erityisesti olemme keskittyneet pienten ja keskisuurten yhtiöiden sekä asuntoyhtiöiden tilintarkastuksiin.

Tilintarkastus Rantalainen Oy on dynaaminen tilintarkastusyhteisö, jonka palveluvalikoimasta vastaa 15 henkilön tiimi. Tilintarkastukset pyrimme aina suorittamaan mahdollisimman sähköisesti, ja kokemusta meillä on erityisesti Fivaldin, Netvisorin, Procountorin, eFinan ja Talenom onlinen sekä useiden muiden taloushallinnon ohjelmien käytöstä tilintarkastuksessa.

Yritysjärjestelyt, todistukset, sukupolvenvaihdokset

Palvelemme asiakasyrityksiä yhtiöiden elinkaaren eri vaiheissa ja hoidamme yhtiöiden perustamiset, yhtiömuodon muutokset, sulautumiset, jakautumiset ja sukupolvenvaihdokset sekä yhtiöiden purkamiset. Meiltä saat myös todistukset esimerkiksi taloudellisista voimavaroista tavara- ja joukkoliikennelupaa varten.

Asiantuntemuksemme vero-oikeuteen liittyen on vahvaa ja palvelemme elinkeino- ja tuloverotukseen, arvonlisäverotukseen, perintö- ja lahjaverotukseen, kansainväliseen verotukseen sekä esimerkiksi osinkoverotukseen liittyvissä asioissa. Tutustu yksityiskohtaisemmin asiantuntijapalveluihimme näistä linkeistä:

Tilintarkastus Rantalainen Oy:n osakkaat

Eelis Salo, Managing Partner, toimitusjohtaja, HT-tilintarkastaja
Eelis toimii Tilintarkastus Rantalainen Oy:n toimitusjohtajana ja sitä kautta vastaa tilintarkastus- ja asiantuntijatiimimme toiminnasta. Eeliksellä on tilintarkastuksen lisäksi kokemusta erityisesti sukupolvenvaihdoksiin ja yritysjärjestelyihin liittyvistä tehtävistä.

Antti Rantalainen, Senior Partner, kauppaneuvos, KHT-tilintarkastaja
Antti on tilintarkastus- ja asiantuntijatiimimme kokeneimpia osaajia ja pystyy auttamaan monenlaisissa taloushallinnon erityiskysymyksissä. Hänellä on paljon kokemusta kaikenlaisista yritysten taloushallinnon haasteista ja niiden ratkaisemisesta.

Ossi Sopen-Luoma, Senior Partner, HT-tilintarkastaja
Ossi omaa vahvan kokemuksen tilintarkastuksesta ja taloushallinnosta erityisesti kansainvälisiin asiakkaisiin liittyen. Ossin verkosto on laaja ja yhteistyökumppaneita löytyykin useimmista Euroopan maista sekä muualta maailmalta.

Mikael Hedlund, Partner, HT-tilintarkastaja
Mikael työskentelee Vantaan Myyrmäessä tilintarkastusten ja muiden asiantuntijatöiden parissa. Mikael on myös Suomen verokonsultit ry:n hallituksen jäsen. Mikaelin vahvuuksiin kuuluu myös kaksikielisyys (suomi ja ruotsi).

Juuso Häkkinen Partner, tilintarkastaja, HT-tilintarkastaja
Juuso työskentelee Hyvinkäällä tilintarkastusten ja muiden asiantuntijatöiden parissa. Juusolla on vankka kokemus etenkin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden tarkastamisesta.

Paula Roima, KHT-tilintarkastaja

Paula tunnetaan myös ”Somepaulana”, joka tuo aktiivisesti esiin tilintarkastajan työtä ja vaikuttavuutta sosiaalisen median avulla. Paulalla on merkittävä ja monipuolinen asiakaskunta pitäen sisällään useita startup-yhtiöitä.

Jarno Laine, tilintarkastaja, HT-tilintarkastaja

Jarno työskentelee Vantaan Myyrmäessä tilintarkastusten ja muiden asiantuntijatöiden parissa. Jarnolla on vankka kokemus käytännön taloushallinnon kehittämisestä asiakkaidemme hyödyksi.

Yhteystiedot

Eelis Salo

Tilintarkastus, yrityskehitys

010 324 3112

Antti Rantalainen

Hallituksen puheenjohtaja

010 324 3110

Ossi Sopen-Luoma

Hallituksen jäsen

010 324 3125

Mikael Hedlund

Tilintarkastus

010 324 3116

Jarno Laine

Palvelutuotanto

010 321 6706

Juuso Häkkinen

Tilintarkastus

0103243122

Paula Roima

Tilintarkastus

0503767267