Ruuffi Oy

Ruuffi Oy on vesikattojen urakointiin ja saneeraukseen erikoistunut yritys, joka arvostaa mutkatonta yhteistyötä tilitoimistonsa kanssa.

Ruuffi urakoi uusia vesikattoja

Jari Korpimäki ja Matti Palander löivät hynttyyt yhteen vuonna 2010 ja perustivat Vantaalle Ruuffi Oy:n, jonka toimialana on urakoida uusia ja saneerata vanhoja vesikattoja. Yritystaipaleen juuret juontavat kuitenkin paljon pidemmälle, sillä Korpimäki perusti jo 1992 Savonlinnassa yrityksen nimeltä Jari Korpimäki Ky.

– Ruuffi on toimivan johdon omistama yhtiö, jossa on meidän lisäksemme kaksi muuta osakasta. Työntekijöiden määrä vaihtelee 15 ja 20 välillä riippuen vuodenajasta. Kesä ja syksy ovat meille kiireisintä aikaa, vaikkakin uudiskohteita tehdään ympäri vuoden, Korpimäki kertoo.

Yritys urakoi vesikattoja, ns. loivia ja tasakattoja. Kohteet ovat pääosin teollisuusrakennuksia sekä liike- ja asuntorakentamiskohteita.

Uusien vesikattojen rakentamisen lisäksi saneerataan vanhoja.

– Meillä on koko ajan vesikattojen huoltokorjauksia: teemme kattojen tarkastuksia vuosihuoltosopimusten puitteissa kerran pari vuodessa tarkoituksena ennaltaehkäistä mahdolliset vauriot. Kaiken kaikkiaan erilaisia kohteita on kymmeniä vuosittain.

– Uskon, että jatkossa korjauspuolelle tulee yhä enemmän tarvetta, kun aletaan saneerata 1970- ja 80-luvun talojen jo kertaalleen korjattuja kattoja.

”Yhteistyö Rantalaisen kanssa on mutkatonta, me tunnemme heidät ja he meidät. Haimme pitkäaikaista yhteistyökumppania ja olemme löytäneet sellaisen.”

Korpimäki pitää yhtenä yrityksen vahvuuksista toimivan johdon yhteensä yli sadan vuoden kokemusta alalta. Kaikilla neljällä on pitkä tausta alalla ja he ovat työskennelleet isoissa yrityksissä.

– Tavoitteenamme on edelleen olla hyvä ja luotettava yhteistyökumppani kaikille osapuolille, hän toteaa.

Rantalainen on hoitanut Ruuffin kirjanpidon ja palkkahallinnon yrityksen perustamisesta alkaen. Käytössä on Visma Fivaldi taloushallinnon järjestelmänä, joka on osoittautunut hyväksi ratkaisuksi.

– Yhteistyö Rantalaisen kanssa on mutkatona, me tunnemme heidät ja he meidät. Haimme pitkäaikaista yhteistyökumppania ja olemme löytäneet sellaisen, Jari Korpimäki toteaa.

Ruuffi Oy:n käyttämiä tilitoimistopalveluita ovat:

www.ruuffi.fi

(Julkaistu 12.10.2016, kuva: Ruuffi Oy)

Tietoisku

1992

Perustettu

3,6 milj. euroa

Liikevaihto

14

Henkilöstöä

Etsitkö luotettavaa tilitoimistoa kasvun tueksi?

Meillä Rantalaisella sinua palvelee aina henkilökohtainen kirjanpitäjä, palkanlaskija tai tiimi. Tutustu asiantuntijoidemme laatimaan tilitoimiston valintaoppaaseen, jos etsit itsellesi sopivampaa tilitoimistoa.

 

Tutustu oppaaseen