Rantalainen laajentaa toimintaansa Ahvenanmaalle ostamalla ahvenanmaalaisen Ålands Företagsbyrå Ab:n.

Ålands Företagsbyrå Ab:sta tulee 3.6.2024 alkaen osa Rantalaisen panostusta nousta pohjoismaiden markkinajohtajaksi tilitoimistoalalla. Rantalaisella on vahva ruotsinkielinen profiili Pohjanmaalla ja Etelä-Suomen rannikolla ja yhteistyö Ålands Företagsbyrån kanssa vahvistaa sitä entisestään.

”Ålands Företagsbyrå on markkinajohtaja Ahvenanmaalla ja ahvenanmaalaisten asiakkaiden asiantuntija. Yrityksellä on asiakkaita pääasiassa Ahvenanmaalla ja lisäksi muualla Suomessa ja Ruotsissa, joten tämä kauppa parantaa Rantalaisen pohjoismaista yhteistyötä entisestään. Rantalaisella on vahva läsnäolo Suomessa ja Ruotsissa, ja nyt saamme mahtavan kumppanin myös Ahvenanmaalle”, sanoo Rantalaisen toimitusjohtaja Jukka Rosenberg.

Ålands Företagsbyrå Ab on vakiintunut ahvenanmaalainen tilitoimisto, joka on toiminut jo 50 vuoden ajan. Yrityksellä on laaja henkilökuntaomisteinen omistajakunta ja 40 työntekijää Maarianhaminan toimistollaan. Yrityksen liikevaihto on noin 3,5 M€. Ålands Företagsbyrå tulee jatkamaan toimintaansa omalla brändillään osana pohjoismaista RAN Group-konsernia. Yrityksen johto jatkaa tehtävissään ja vastaa edelleen toiminnasta Ahvenanmaalla.

”Rantalainen tarjoaa isona pohjoismaisena toimijana tukea ja edellytykset meille ja asiakkaillemme toimintamme digitalisointiin ja tehostamiseen. Olemme iloisia, että voimme yhdessä Rantalaisen ja Klara Consultingin kanssa tarjota laajan valikoiman palveluita ja ratkaisuja asiakkaillemme heidän toimintansa vahvistamiseen. Rantalaisen palveluhenkisyys ja arvot ovat samankaltaiset kuin meillä ja odotan innolla antoisaa yhteistyötä”, kommentoi Ålands Företagsbyrån toimitusjohtaja Jan Kangashaka.

Ålands Företagsbyrån liiketoiminnankehittäjä Niklas Ehn kommentoi, että ”Rantalainen on ohjelmistoriippumaton tilitoimisto ja yhdistymisen myötä meillä on mahdollisuus tarjota markkinoiden keskeisimpiä ohjelmistoja ja järjestelmiä sekä saada tukea niiden kanssa. Siten voimme tarjota asiakkaillemme entistä räätälöidympiä ratkaisuja eri tarpeisiin ja eri toimialoille sekä tukea asiakkaita heidän omien järjestelmiensä kanssa.”

 

Lisätietoja:

Cedric Frostdahl, Head of M&A Sweden, Rantalainen, cedric.frostdahl@rantalainen.fi, +358 50 3266 716

 

Rantalainen on Suomen markkinajohtaja talous- ja palkkahallintoalalla. Yhtiössä työskentelee lähes 2 000 talous- ja palkkahallinnon ammattilaista yhteensä yli 70 toimipisteellä Suomessa Rantalaisen ja Ruotsissa Klara Consultingin brändin alla. Yhtiön liikevaihto on 150 miljoonaa euroa. Konsernin emoyhtiö on RAN Group Oy, jonka omistavat pohjoismaisen pääomasijoitusyhtiö Norvestorin hallinnoimat rahastot yhdessä konsernijohdon ja muiden avainhenkilöiden sekä ruotsalaisen Ceder Capitalin kanssa. Lue lisää rantalainen.fi