Talous- ja palkkahallintopalveluita tarjoava Rantalainen jatkaa kasvuaan Ruotsissa yrityskauppojen muodossa.

Rantalainen-konserni laajentaa toimintaansa uudelle alueelle Ruotsissa ostamalla Sjöholm & Blom Bokslut Aktiebolag -tilitoimiston, joka toimii Göteborgissa. Yrityksen liikevaihto on noin miljoona euroa (12 MSEK) ja yrityksessä työskentelee 9 asiantuntijaa.

”Sjöholm & Blom Bokslut Aktiebolag on yksi Göteborgin johtavista tilitoimistoista ja on mahtavaa saada yritys osaksi Rantalainen-konsernia. Yritys on vakiintunut, mutta sillä on jatkuva halu uudistua ja kehittyä, joten se tulee varmasti sopimaan hienosti joukkoomme”, kertoo Magnus Ramfelt, Head of Sweden, Rantalainen Group.

Sjöholm & Blom Bokslut Aktiebolag on Rantalaisen kahdeksas yrityskauppakohde Ruotsissa. Ruotsissa ostokohteet jatkavat toimintaansa osana Rantalainen-konserniin kuuluvan ruotsalaista Klara Consultingia.

 

Lisätietoja:

Cedric Frostdahl, Head of M&A Sweden, Rantalainen, cedric.frostdahl@rantalainen.fi, +358 50 3266 716

 

Rantalainen on Suomen markkinajohtaja talous- ja palkkahallintoalalla. Yhtiössä työskentelee lähes 2 000 talous- ja palkkahallinnon ammattilaista yhteensä yli 70 toimipisteellä Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto on 125 miljoonaa euroa. Konsernin emoyhtiö on Rantalainen Group, jonka omistavat pohjoismaisen pääomasijoitusyhtiö Norvestorin hallinnoimat rahastot yhdessä konsernijohdon ja muiden avainhenkilöiden sekä ruotsalaisen Ceder Capitalin kanssa. Lue lisää rantalainen.fi