Haku Rantalaisen trainee -ohjelmaan on avoinna 30.4.2023 saakka. Keräsimme tähän artikkeliin usein kysyttyjä RAN Trainee-ohjelmaan liittyviä kysymyksiä ja vastaukset niihin.

Voinko hakea, jos olen valmistunut jo aiemmin?

Ei tarvitse olla opiskelija tai vastavalmistunut, mutta koulutuksessa suoritettujen opintojen tulisi olla ajantasaisia ja hyvin mielessä, jotta tehtävään on hyvä pohja. Eli jos haettuun paikkaan liittyvät perustiedot (esim. talous- tai palkkahallinnon perusteet) ovat hallussa, niin voi ehdottomasti hakea mukaan!

Sopiiko ohjelma alanvaihtajille tai onko siihen yläikärajaa?

RAN trainee -ohjelma sopii alanvaihtajille mainiosti, kunhan tehtävään sopivasta koulutuksesta saadut perustiedot ovat hallussa. Ohjelma sopii myös kaikenikäisille eikä yläikärajaa hakemiselle ole. Aiemmissa ohjelmissa on ollut mukana henkilöitä reilu 20-vuotiaista aina yli 50-vuotiaisiin.

Voinko hakea useampaan ohjelmaan?

Halutessaan voi hakea useampaakin trainee-paikkaan. Tällöin kannattaa tuoda hakemuksessa ilmi, että on hakenut molempiin ja miksi olisi motivoitunut molempiin rooleihin.

Voinko työskennellä etänä?

Useimmissa rooleissa voi työskennellä ainakin osittain etänä varsinkin alun perehdytysvaiheen jälkeen. Etätyömahdollisuuden laajuus riippuu roolista ja tiimistä, mutta pääsääntöisesti Rantalaisella on mahdollista työskennellä etänä ja toimistolla omien toiveiden mukaan.

Montako trainee-harjoittelijaa otatte?

Tänä vuonna RAN Trainee -ohjelma on suurempi kuin koskaan ja tavoitteenamme on ottaa noin 30 trainee-harjoittelijaa.

Millainen palkka on trainee-harjoittelijalla?

Noudatamme taloushallintoalan työehtosopimusta, joka määrittää minimipalkan. Lopullinen palkka muodostuu tehtävänkuvan ja hakijan osaamisen mukaan.

Voiko opintoja tai lopputyötä suorittaa vielä ohjelman aikana?

Kuten kaikille työntekijöillemme, tarjoamme joustoa myös trainee-harjoittelijoille. Toivomme, että pystyt työskentelemään trainee-jakson ajan mahdollisimman kokoaikaisesti, sillä siten saat myös itse parhaan hyödyn irti. Mutta tämä katsotaan aina tapauskohtaisesti ja tarjoamme varmasti tarvittavan jouston opintojen loppuun viemiseksi.

Lue lisää ja hae RAN Trainee -ohjelmaan