RAN Trainee 2024

Hae Rantalaisen trainee-ohjelmaan. Haku on avoinna 8.–23.4.2024!

Asiakaslupauksemme ’Tulevaisuus on tiedossa’ mukaisesti haluamme olla suunnannäyttäjä talous- ja palkkahallintoalalla ja etsimme jälleen joukkoomme uusia tekijöitä. Etsimällämme henkilöllä on innostusta tutustua alaan, hyvät valmiudet asiakkaiden kohtaamiseen sekä motivaatiota kehittyä tulevaisuuden huippuosaajaksi. Tule mukaan jatkamaan Rantalaisen menestystarinaa!

RAN Trainee 2024-ohjelma

Kenelle?

RAN Trainee -ohjelma on suunniteltu opintojensa loppuvaiheessa oleville korkeakouluopiskelijoille ja vastavalmistuneille, jotka haluavat kehittyä alansa ammattilaiseksi. Suuntauksesi voi tehtävän mukaan olla esimerkiksi taloushallinto, palkkahallinto tai verotus. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta hakemastasi tehtävästä vaan arvostamme kaikenlaista kokemusta niin työelämästä kuin harrastusten tai vapaaehtoistyön parista.

RAN Trainee -ohjelma sopii erinomaisesti myös alanvaihtajille.

Mikä Rantalainen?

Rantalainen on talous- ja palkkahallintoalan markkinajohtaja Suomessa ja kasvamme jatkuvasti. Teemme korvaamattoman tärkeää työtä tuhansien asiakasyritystemme menestyksen tukena. Työntekijöitä meillä on jo yli 1 700 yli 60 toimipisteessä Suomessa ja Ruotsissa. Monipuolinen ja kasvava organisaatiomme tarjoaa uraansa aloitteleville loistavat ura- ja kehittymismahdollisuudet. Meillä pääset tutustumaan asiakkaisiin monilta toimialoilta, ja saat työkavereiksesi alan huippuasiantuntijat.

Alan työtehtävät ovat murroksessa entistä enemmän automaation hyödyntämisen, neuvontapalveluiden ja asiakaskonsultoinnin suuntaan. Monialaista osaamista tarvitaan entistä enemmän, jotta pystymme tuottamaan asiakkaillemme uusia ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Sinun roolisi on yhdistää ajankohtainen osaaminen sekä halu oppia ja kehittää tähän kokonaisuuteen.

Kerro osaamisestasi ja mikä sinua motivoi, niin me tarjoamme sinulle roolin, jossa pääset näyttämään taitosi!

RAN Trainee 2024-urapolku

Ohjelma sisältää työssäoppimista omassa tiimissä sekä kaikille trainee-harjoittelijoille yhteisiä koulutusleirejä etänä ja livenä. Tiimissä jokaiselle räätälöidään omaan koulutukseen, kiinnostukseen ja osaamiseen sopivat työtehtävät. Jos et ole vielä valmistunut, onnistuu usein tutkinnon tai puuttuvan harjoittelun suorittaminen loppuun joustavasti työn ohessa.

Ohjelman koulutusleirit järjestetään syksyn 2024 ja alkutalven 2025 aikana. Koulutuksissa sinut perehdytetään talous- ja palkkahallintoalaan sekä Rantalaisella työskentelyyn. Leireillä pääset myös tutustumaan muihin trainee-harjoittelijoihin ja Rantalaisen osaajiin!

Trainee-harjoittelu jatkuu maaliskuun 2025 loppuun. Tavoitteenamme on löytää kanssasi sopiva tehtäväkokonaisuus, jotta työllistyisit vakituiseen työsuhteeseen meille trainee-ohjelman jälkeen.

Palkkaus

RAN Trainee -ohjelma on palkallinen. Rantalainen noudattaa taloushallintoalan työehtosopimuksen mukaista palkkausta.

Hakeminen ja tehtävät

Haku RAN Trainee 2024 -ohjelmaan on nyt päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Mitä toivomme sinulta?

 • Positiivista asennetta ja halua kehittyä.
 • Hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja.
 • Tehtävään sopivia loppuvaiheen opintoja tai vastavalmistunutta tutkintoa.
 • Kiinnostusta alaan.
 • Valmiuksia erilaisten järjestelmien omaksumiseen.

Mitä tarjoamme sinulle:

 • Palkallisen trainee-ohjelman.
 • Kiinnostavat ja monipuoliset työtehtävät.
 • Työkavereina alan huippuammattilaiset.
 • Laajat uramahdollisuudet.
 • Vakaan ja luotettavan työnantajan.
 • Mahdollisuuden tutustua talous- ja palkkahallintoalaan sekä verkostoitua.
 • Modernit ja joustavat työtavat.

Valintaprosessi ja -kriteerit

1) Hakemus

Kerro meille hakemuksessasi opintotaustastasi, tehtävään liittyvästä osaamisestasi, mahdollisesta aiemmasta työkokemuksestasi ja motivaatiostasi hakemaasi tehtävään.

Hakuaika ohjelmaan on 8.4.–23.4.2024.

2) Haastattelut

Kutsumme hakijoita haastatteluun esikarsinnan perusteella ja teemme valintoja jo hakuajan kuluessa, joten lähetä hakemus mahdollisimman pian!

3) Soveltuvuusarviointi

Ennen lopullista valintaa, loppusuoralle päässeet hakijat osallistuvat soveltuvuusarviointiin, johon kuuluu lyhyt kotona tehtävä osuus sekä läpikäyntikeskustelu asiantuntijamme kanssa. Arvioinnin avulla varmistumme, että hakija ja tehtävä Rantalaisella soveltuvat toisilleen. Hyödynnämme tuloksia myös esihenkilötyön apuna.

4) Valinnat

Haastattelujen ja soveltuvuusarvioinnin perusteella valitsemme sopivimmat trainee-harjoittelijat osaksi Rantalaisen huikeaa asiantutijajoukkoa.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti valintaprosessin etenemisestä.

Lisätietoja RAN Trainee 2024 -ohjelmasta

HR-tiimimme vastaa mielellään hakuprosessiin ja ohjelman sisältöön liittyviin kysymyksiin.

RAN Trainee -ohjelman sisältö ja toteutus:

Henkilöstöpäällikkö Juuso Siltakorpi, juuso.siltakorpi@rantalainen.fi

RAN Trainee -ohjelmaan hakeminen ja hakuprosessi:

Rantalaisen rekrytointitiimi: rekrytointi@rantalainen.fi

 

Löydät Rantalaisen Instagramista paljon trainee-aiheista sisältöä ja hakuun liittyviä tilannepäivityksiä eli ota @rantalainenoy seurantaan!