Säästämme asiakkaidemme aikaa tärkeämpään laittamalla automaatiot tekemään toistuvia rutiinitöitä ja integraatiot huolehtimaan tiedonsiirrosta.  

Esimerkiksi laskutustietojen siirtäminen ERP-järjestelmästä tai verkkokauppajärjestelmästä manuaalisesti taloushallinnon ohjelmistoon voi olla työlästä, hidasta sekä kallista. Saman ajan voisi hyödyntää tuottavampiin tehtäviin ja virheiltäkin vältyttäisiin! 

 

Miksi tiedonsiirto voi olla ongelma?

Taloushallinnon ja muiden yrityksen järjestelmien välinen tiedonsiirto voi olla haasteellista, jos eri järjestelmät eivät keskustele keskenään saumattomasti. Tämä voi tarkoittaa sitä, että tilauksen saapuessa lasku ei lähde automaattisesti ja laskutustiedot eivät päivity taloushallintoon. Verkkokaupan varastonhallinnan manuaalinen hoitaminen voi johtaa varastosaldojen epätarkkuuksiin ja heittelyihin. BI-raportointi ei näytä ajantasaista tietoa, kun uudet luvut ovat vielä päivittämättä. 

Tiedonsiirto saattaa edellyttää manuaalista tietojen yhdistelyä eri paikoista ja sen käsittelyä rutiininomaisesti. Tämä tietojen näpyttely ja vieminen järjestelmästä toiseen on hidasta ja tylsää. 

 

Kuinka integraatio auttaa?

Eri järjestelmien integrointi toisiinsa saa tiedon liikkumaan automaattisesti lähdejärjestelmästä kohdejärjestelmään. Esimerkiksi tuote- ja asiakastiedot kirjataan vain yhteen paikkaan, kuten verkkokauppaan, ja integraatio siirtää ne automaattisesti muihin järjestelmiin, kuten taloushallintoon. 

 Yritys hyötyy integroinnista, koska se 

  • säästää työtunteja 
  • vapauttaa aikaa ydinliiketoimintaan 
  • työskentelee ympäri vuorokauden 
  • tekee työnsä tasalaatuisesti 
  • parantaa työpäiväkokemusta. 

Työtunteja säästyy, kun automaatio tekee rutiinityön itsenäisesti ja automaattisesti. Ihminen voi keskittyä yrityksen ydinliiketoimintaan ja tulkintaa vaativiin töihin. Automaatio hoitaa helpot tai toistuvat tapaukset. 

Integraatio työskentelee ympäri vuorokauden, jolloin esimerkiksi uuden työntekijän tiedot siirtyvät tarvittaviin järjestelmiin jo ensimmäisenä työpäivänä aamuyöstä tai BI-raportin luvut ovat ajan tasalla heti kuukauden vaihtuessa. 

Automaatio tekee työnsä aina ohjeen mukaisesti tasalaatuisesti ja tallentaa lokitietoihin kaiken tekemänsä. Siksi sitä voidaan käyttää myös vaarallisissa työyhdistelmissä, kun sen voidaan luottaa toimivan prosessin mukaisesti. 

Työpäiväkokemus paranee ja arjesta tulee tehokkaampi, kun integraatio hoitaa tylsän tiedonsiirtelyn ja automaatio tekee toistuvan rutiinityön.

 

Miten päästä alkuun integraation kanssa?

Yrityksen kannattaa kääntyä asiantuntijoidemme puoleen integraatioiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Voimme auttaa kartoittamaan talous- ja palkkahallinnon prosessienne automaatiopotentiaalin, arvioimaan eri integraatiovaihtoehtoja ja valitsemaan parhaiten yrityksellenne sopivat ratkaisut. 

Meillä on valmiita ratkaisuja useisiin talous- ja palkkahallinnon järjestelmiin. Lisäksi toteutamme tarvittaessa täysin räätälöidyn ratkaisun tarpeidenne mukaisesti. 

Automaatio- ja integraatiopalvelumme sopii kaikenkokoisille yrityksille, jotka haluavat tehostaa liiketoimintaprosessejaan. Saat palvelun helposti samasta paikasta kuin muutkin talous- ja palkkahallinnon palvelusi. 

Rantalaisen automaatio- ja integraatiopalvelut auttavat vähentämään toistuvaa rutiinityötä ja yhdistämään järjestelmät kokonaisuudeksi

Rantalaisella tavoitteemme on tuottaa talous- ja palkkahallinnon palvelut tehokkaasti. Asiantuntijamme ovat tukenasi liiketoimintaprosessien automatisoinnissa ja eri järjestelmien integroinnissa yhdeksi kokonaisuudeksi.

 

Lue lisää ja ota yhteyttä