Rantalainen ja Kuopion Palloseura ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Pohjana yhteistyölle on molempien yhteinen tahtotila pitkälle ja toimivalle kumppanuudelle, jonka aikana KuPS on valtakunnan kärkeä pelikenttien lisäksi myös taloushallinnon saralla. Yhteistyöllä pyritään luomaan seuran taloushallinnosta tehokas ja toimiva malli, jota voi ylpeänä esitellä myös muille seuroille.

”Rantalaisen kanssa käymissämme keskusteluissa syntyi tunne, että ulkopuolisen toimijan sijaan joukkueeseemme ja KuPS-perheeseen liittyi uusi jäsen. Vakuutuimme myös Rantalaisen henkilökohtaisesta palvelusta ja nopeasta reagointikyvystä muuttuviin tilanteisiin sekä Rantalaisen tahtotilasta kehittää taloushallintoamme entistä toimivammaksi” KuPSin toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen kertoo.

“Rantalaisella on halu elää ja integroitua asiakkaidemme arkeen sekä auttaa heitä menestymään toimivien taloushallinnon prosessien kautta. Kuopion Palloseuran määrätietoinen työ, vahva yhteisöllisyyden tunne ja edelläkävijyys toiminnan monella eri tasolla toimivat ajureina meille yhteistyökumppanuuden solmimiselle. On upeaa liittyä osaksi KuPS-perhettä” Rantalaisen asiakkuuksien ja markkinoinnin johtaja Jukka Laamanen sanoo.

 

KuPS

Satavuotias KuPS aloittaa 67:nnen pääsarjakautensa

Kuopion Palloseura lukeutuu Suomen johtavien jalkapalloseurojen joukkoon pitkien perinteidensä ansiosta. KuPS täyttää torstaina 16.3. täydet sata vuotta ja aloittaa nyt huhtikuussa satavuotisjuhlakautensa. Alkava liigakausi 2023 on kuopiolaisseuran 67:s sarjakausi valtakunnan pääsarjatasolla.

KuPS on saavuttanut menestyksekkään historiansa aikana yhteensä kuusi Suomen mestaruutta, 12 hopeamitalia, kolme pronssia ja kolme Suomen Cupin voittoa. KuPS sijaitsee kaikkien aikojen maratontaulukossa edelleen neljäntenä Helsingin Jalkapalloklubin, Turun Palloseuran ja Valkeakosken FC Hakan jälkeen. KuPS on saavuttanut myös kaksi peräkkäistä naisten liigamestaruutta ja yhden pronssimitalin. Satavuotisjuhlakausi 2023 tulee sisältämään runsaasti ainutlaatuisia hetkiä kuningaslajin parissa.

 

Rantalainen

Rantalainen on Suomen suurin tilitoimisto ja tarjoaa palveluitaan yli 1200 asiantuntijan voimin yli 60 paikkakunnalla. Urheiluseurojen taloushallinto ja sen erityispiirteet kuuluvat vahvasti Rantalaisen erityisosaamiseen. Rantalainen on mukana lajiliittojen toiminnassa sekä paikallisessa urheiluseuratoiminnassa kehittäen samalla seurojen taloushallintoa kokonaisvaltaisesti. www.rantalainen.fi

 

Lisätiedot:

Jukka Laamanen

Johtaja, asiakkuudet ja markkinointi, Rantalainen

+358 40 583 5077

jukka.laamanen@rantalainen.fi

 

Jarmo Heiskanen

Toimitusjohtaja, KuPS

+358 43 211 0334
jarmo.heiskanen@kups.fi