Tilitoimisto Vantaa, Tikkurila

Toimipisteen osoite

Ratatie 11, 8. krs
01300 Vantaa
010 321 6700
niina.silvonen@rantalainen.fi

Katso kartalla

Aukioloajat

Kesän aukioloajat

3.6.–23.8. toimisto avoinna ma-to klo 9–14
1.-31.7. toimisto avoinna vain ajanvarauksella

Normaalit aukioloajat

Aukioloajat: ma-to klo 9–15 tai sopimuksen mukaan.

Niina Silvonen

Kirjanpitopalvelut

010 321 6742

Jarno Laine

Palvelujohtaja

010 321 6706

Helena Laakso

Palvelutuotanto

010 321 6953

Etsitkö tilitoimistoa Vantaalta, jolla on hallussa yrityksen palkanlaskenta ja kirjanpito?

Rantalaisen tilitoimisto Vantaalla (Tikkurila) palvelee erikokoisia yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa taloushallinnon ja  palkkahallinnon palveluissa. Tikkurilan toimipisteemme sijaitsee toimisto- ja liikekeskus Dixissä, jonne pääset kätevästi esimerkiksi suoraan junalla tai vaihtoehtoisesti autolla pysäköimmällä esimerkiksi Dixin parkkihalliin. Tarkemmat saapumisohjeet löydät Dixin sivuilta. Rantalaisen toimipiste löytyy Dixin 8. kerroksesta.

Meillä sinua palvelee aina nimetty kirjanpitäjä, palkanlaskija, talouspäällikkö tai tiimi, jonka apuun voit turvautua kaikissa kirjanpidon ja palkanlaskennan kysymyksissä.

Tilitoimisto Vantaalla laaja kokemus palkka- ja HR-palveluista

Vantaan (Tikkurila) tilitoimistomme on erikoistunut mm. palkka- ja HR-palveluihin sekä HR-päällikköpalveluun. HR-asiantuntijamme auttavat yritystäsi saavuttamaan tavoitteensa tehokkaan henkilöstöhallinnon avulla. Tarjoamme laajasti osaamiseen, kulttuuriin, strategiseen HR:ään sekä HRM asiantuntijapalveluihin liittyviä palveluja, jotka räätälöidään aina yrityksen tarpeiden mukaan. Lue lisää HR-palveluistamme: HR-palvelut.

Vahva Sote-osaaminen

Vantaan Tikkurilassa on erikoistuttu hoiva- ja terveysalan taloushallintoon ja tunnetaan myös toimialan erikoispiirteet. Voidaankin sanoa että Rantalainen Vantaa (Tikkurila) on Vantaalla toimiva sote-tilitoimisto. Alan talous- ja palkkahallinnossa korostuvat alalle ominaiset järjestelmät, haastavat työehtosopimukset (TES) ja julkiset kilpailutukset. Rantalaisen asiakkaana sotelan toimijat voivat luottaa muuttuvan lainsäädännön osaamiseen erityisesti palkkahallinnossa. Lisää tietoa sosiaali- ja terveysalan ratkaisuistamme: Sosiaali- ja terveysala.

Modernit ohjelmistoratkaisut

Tlitoimisto Rantalainen Vantaa (Tikkurila) palvelee monilla eri kirjanpito- ja palkanlaskentaohjelmilla. Hoidamme kaikenkokoisten yritysten palkkahallintoa. Pienten ja keskisuurten yrityksien lisäksi laskemme suurasiakkaiden palkkoja, joiden hoitoon meillä on käytössä CGI Palkat, Mepco, Mepco Pro ja Personec W ja Aditro W -ohjelmistot. Pienten ja keskisuurten yritysten palkanlaskennat hoidamme Netvisor, Procountor, Fivaldi sekä Personec W -ohjelmistoilla. Lisäksi näihin saatavilla kauttamme Mepcon HR-järjestelmä sekä Sympa HR-ohjelmisto. Tutustu tarkemmin käyttämiimme ohjelmistoihimme sähköisen taloushallinnon sivulla.

Lisätietoa palkka- ja HR-palveluista antaa mielellään ylläolevat henkilöt.

Tutustu taloushallinnon palveluihimme olla olevista linkeistä!