Rantalaisen Tuntikone

Työtuntien ilmoittaminen palkanmaksuun helposti ja turvallisesti.

Työaikakirjanpito on jokaisen yrityksen lakisääteinen velvoite. Rantalaisen Tuntikone on helppo palkkahallinnon pilvipalvelu, joka ratkaisee yrityksen työajanseurantaan ja raportointiin liittyvät haasteet.

Tuntikone tehostaa työtuntien kirjaamista palkanmaksujärjestelmään. Palvelussa käyttäjä voi merkitä tunnit ylös helposti ja nopeasti mobiilissa missä ja milloin vain. Palvelu varmistaa sen, että tiedot pysyvät tallessa yhdessä paikassa. Tuntikoneen avulla voi erotella ylityöt säännöllisestä työajasta sekä merkitä sairaus- ja vuosilomat niin, että työaikaraportit täyttävät työaikalain vaatimukset.

Tuntikone täyttää GDPR vaatimuksen, eikä henkilötietoja tarvitse lähettää erikseen esimerkiksi sähköpostin välityksellä. Tuntikone säästää aikaa ja lisäksi virhemarginaali pienenee, kun tietoja ei tarvitse yhdistellä monesta paikasta.

Tuntikoneen avulla työntekijöiden palkkatietojen ilmoittaminen Tulorekisteriin onnistuu helposti. Tulorekisteri on tammikuussa 2019 voimaan astunut sähköinen tietokanta, jonne työntekijöiden palkkatiedot tulee ilmoittaa suoraan. Tutustu lisää kansalliseen tulorekisteriin täällä.

Tuntikoneen hyödyt

Turvallinen tiedonsiirto

Reaaliaikainen käyttö mobiilissa

Yksinkertainen käyttöliittymä

Informatiiviset raportit

Ajan säästö

Virheiden minimointi

Helposti käytettävä palvelu

Tuntikoneella on valmiit intergraatiot mm. seuraaviin palkkahallinnon järjestelmiin: Personec w, Lemonsoft, Fivaldi, Procountor ja Netvisor.  Näiden lisäksi lisäintegraatioita toteutetaan tarpeen vaatiessa.

  1. Työntekijät merkitsevät työtunnit mobiilissa tai selaimella itse Tuntikoneeseen.
  2. Pääkäyttäjällä on mahdollisuus selata työtunteja valitsemillaan kriteereillä ja hyväksyä tarvittaessa syötetyt tunnin ennen tietojen lähettämistä palkanlaskijalle.
  3. Palkanlaskija vastaanottaa työtunnit sähköisesti yhdestä kanavasta ja hoitaa palkanmaksun.

Näin käytät Tuntikonetta

Video

Palvelun käyttöönotto

Tilaa Tuntikone täyttämällä tilauslomake täällä:

Saat käyttäjätunnuksen sähköpostiisi.

Luo ja poista itse Tuntikone-käyttäjiä sekä lisää ja muokkaa tuntikirjausnimikkeitä tarpeen mukaan.

Tuntikone laskutetaan 6 kuukauden välein.

Hinnoittelu ja tuki

Yritys voi kokeilla palvelua 30 päivää veloituksetta. Sen jälkeen palvelun käyttö maksaa palkansaajien lukumäärästä riippuen 1,50−3,00 euroa henkilöltä kuukaudessa.

Lisätietoja Tuntikoneesta antaa Mikael Wallstén (mikael.wallsten@kohosales.com).

Ota Tuntikone testikäyttöön yrityksellesi täältä:

 

Tutustu palkanlaskennan palveluihimme