Netvisor tilitoimisto

 

Yksi suosituimmista käyttämistämme taloushallinnon ohjelmistoista on Netvisor. Reaaliaikaisen taloushallinnon ansiosta asiakkaamme saavat selvästi lisäarvoa tuottavaa palvelua.

Netvisor on älykäs taloushallinto-ohjelma

Netvisorin avulla yrityksen kassavirta on aina tiedossa ja ajan tasalla. Netvisor kokoaa tulot ja menot automaattisesti yhteen näkymään ja auttaa yritystä johtamaan liiketoimintaa kassavirta edellä. Netvisor tarjoaa modernit työkalut niin yrityksen johdolle kuin työntekijöille. Netvisor mukautuu yrityksen tarpeisiin ja sopii kaikenkokoisille yrityksille.

Netvisor sisältää mm. seuraavat ominaisuudet yrityksille ominaisuuspaketista riippuen:

 • Kirjautuminen ilman salasanoja Netvisor ID -sovelluksella
 • Maksuttomat mobiilisovellukset
 • Helppo myyntilaskutus sekä asiakas- ja tuoterekisteri
 • Ostolaskujen sähköinen käsittely ja automatisointi
 • Kassavirtatyökalu maksuvalmiuden seurantaan
 • Visuaalinen raportointi, budjetointi ja ennustaminen
 • Varastonhallinta ja laajennettu tuotehallinta
 • Integroidut saatavien hallinnan palvelut
 • API rajapinta ja yli 200 valmiiksi liitettyä ohjelmistoa

Netvisoria hyödyntää omassa liiketoiminnassaan jo yli 20.000 suomalaista yritystä. Yhteiskäyttöisyys, liitettävyys ja edistynyt automaatio mahdollistaa saumattoman yhteistyön tilitoimiston kanssa.

Kätevät ja maksuttomat mobiilisovellukset

Netvisorin käyttäjäystävälliset sovellukset tuovat tärkeimmät toiminnot ja suosituimmat näkymät suoraan puhelimeesi. Sovellusten avulla voit mm. skannata kuitit, hyväksyä laskut, seurata yrityksen talouden tilaa, kirjata työtunnit tai tehdä matkalaskut ilman tietokoneen avaamista. 

Käy lataamassa maksuton Netvisor-mobiilisovellus. Sovelluksesta löytyy valmis koekäyttömahdollisuus, jonka kautta näet miten sovellus toimii niin palkansaajan tai yrityksen päättäjän arjessa.  

Lataa sovellus ja tutustu 

Kampanja: Intrum Riski-indikaattori veloituksetta ensimmäiset 1+1 kk

Intrum Riski-indikaattori Netvisorin käyttäjille

Intrum Riski-indikaattorin avulla seuraat tehokkaasti pitkäaikaisten asiakkaidesi maksukäyttäytymisen muutoksia. Palvelu seuraa asiakkaiden maksuviivetilannetta eli perintään siirtyvien laskuja. Lisäksi palvelu päivittää asiakasrekisteriä esimerkiksi konkurssien, saneerausten ja lakanneiden yritysten osalta. Maksuviivetietojen avulla voidaan ennakoida asiakkaan maksukyvyn heikentymistä ennen kuin asiakkaalle rekisteröidään varsinaisia julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Kampanjaehdot

 • Kampanjan kesto: 1.3. – 30.4.2021
 • Kampanjaan kuuluu Intrum Riski-indikaattori -palvelu. Etuun ei sisälly erikseen tilattava Pikaluottosuositus, joka veloitetaan hinnaston mukaisesti.
 • Kampanjaetu koskee vain Intrum Riski-indikaattorin uusia käyttäjiä. Edun voi käyttää vain kerran eli kun palvelu aktivoidaan käyttöön ensimmäisen kerran.
 • Palvelu on ilmainen 1+1 kk eli avauskuukauden + sitä seuraavan kuukauden, jonka jälkeen palvelusta laskutetaan hinnaston mukaisesti.
 • Ilmaiskauden loputtua palvelun voimassaolo jatkuu normaalisti ehtojen ja hinnaston mukaan, ellei käyttäjä itse lopeta sen käyttöä. Käytön voi lopettaa Netvisor Storen kautta milloin vain ennen laskutuksen alkamista.

Netvisor Professional-paketti uudelle yritykselle 12 kuukaudeksi ilman kuukausimaksua

Netvisor Professional-paketti sisältää:

 • Sähköiset ilmoitukset verottajalle esim. tulorekisteri-ilmoittaminen
 • Kirjanpidon ominaisuudet ja automaattinen tositeluonti
 • Myyntilaskutus
 • Ostolaskutus
 • Budjetointi ja graafinen raportointi

Saat Netvisorin käyttöön 12 kuukaudeksi ilman kiinteää kuukausimaksua alkaen aloituskuukaudesta. Maksat ainoastaan tapahtumamaksut oman käyttösi mukaan. Edun voi hyödyntää kuluvana vuonna kaupparekisteriin rekisteröity yritys, joka ei ole ennestään Netvisor-asiakas. Etu koskee aloittavia uusia yrityksiä, ei yritysjärjestelyiden kautta syntyviä yrityksiä.

 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ohjelmistojen kirjautumissivulle pääset täältä.

Kokeile ohjelmistoa demotunnuksilla!

 

Taloushallinto, palkanlaskenta ja liitettävyys

Pilvipalveluna toimiva ohjelmisto skaalautuu erinomaisesti yrityksen kokoon ja käyttäjämääriin. Netvisorin avulla automatisoit ketterästi taloushallinnon rutiinit ja kirjanpidon sekä koostaat tietoa eri lähteistä rajapinnan kautta. Hyödynnä johtavat BI-ratkaisut, verkkokauppa, CRM, HRM ja ERP-liitokset sekä yli 200 muuta integraatiota kaikilta toimialoilta. 

Tutustu Netvisorin kattavaan integraatiovalikoimaan MarketPlacessa 

 

Lisätietoa Netvisorista

Toimipisteitä kymmenillä paikkakunnilla
Toimimme kymmenillä paikkakunnilla tarjotaksemme asiakkaillemme paikallista taloushallinnon palvelua. Tutustu toimipisteisiimme ja etsi sinua lähinnä oleva toimisto.

Tilitoimistot