Procountor tilitoimisto

Olemme Procountor tilitoimisto, Procountorin auktorisoitu partneri sekä Procountorin Platina-tason tilitoimisto. Procountor taloushallinnon ohjelmisto tarjoaa yritykselle mahdollisuuden täysin sähköiseen taloushallintoon. Nykyaikainen selainpohjainen taloushallinnon ohjelma mahdollistaa kokonaisvaltaisen ja asiakaskohtaisen palvelun. Näiden avulla tarjoamme ajantasaisen tiedon sekä reaaliaikaisen näkymän yrityksen talouteen.

Procountor tuo reaaliaikaista talouden hallintaa

Procountor-ohjelmisto on internetissä toimiva ja selaimella käytettävä pilvipalvelu, joka säästää aikaa ja rahaa. Procountor sopii kaikenkokoisille organisaatioille ja eri toimialoille. Procountor on esimerkiksi erinomainen valinta ennakkoluulottomille ja vahvaa kasvua tavoitteleville yrityksille ja start-upeille sekä myös kansainvälisille ja kansainvälistyville yrityksille. Procountorin ympärille olemme luoneet oman CFO- ja controller-palveluita tuottavan tiimimme, jonka vahvuuksia ovat proaktiivisuus, sisäinen laskenta ja raportointi, vahva kielitaito sekä asiakkaan liiketoiminnan ymmärrys.

Procountor on kokonaisvaltainen taloushallinnon ohjelmisto, jossa yhdessä käyttöliittymässä voidaan hoitaa liiketoiminnan tärkeimpiä osa-alueita kuten:

 • Laskutusohjelma ja myyntireskontra
 • Ostolaskut ja ostoreskontra
 • Palkanlaskenta, henkilörekiseri sekä palkkalaskelmien lähetys
 • Matkalaskujen laadinta, hyväksymiskierto sekä maksaminen
 • Maksut ja muut pankkiyhteydet
 • Erilaiset rekisterit kuten asiakasrekisteri, toimittajarekisteri, henkilörekisteri ja tuoterekisteri
 • Kirjanpito, raportit sekä tilinpäätöstyökalut
 • Kirjanpidon raportit ja budjetti, sisäisen laskennan raportit sekä erilaiset seurantaraportit
 • Kausiveroilmoitusten laadinta ja lähetys
 • Sähköinen arkisto
 • Aineiston sisäänluku muista ohjelmista
 • Monipuoliset lisäpalvelut.

 

Finago Procountor pikaesittely from Finago on Vimeo.

Procountor on nopea ja helppo ottaa käyttöön, vaikka kesken tilikauden, ja sen avulla voidaan hoitaa kaikki talous- ja palkkahallinnon palvelut.

Jos olet aloittamassa ohjelmiston käytön, sovellustukemme auttaa sinut alkuun. Mikäli taas olet jo kokenut Procountor -käyttäjä, muista kysyä meiltä apuja automaatioiden lisäämiseen. Näin säästät omaa aikaasi!

Tutustu Procountor-tiimin Ida Haulan uratarinaan

 

Olemme Procountorin Platina tilitoimisto ja auktorisoitu partneri

Platina-partneritilitoimistona osaamme auttaa asiakasta hyödyntämään ohjelmiston toimintoja monipuolisesti. Hoidamme yli 700 asiakkaan taloushallintoa Procountor ohjelmalla.

Olemme Procountorin auktorisoitu partneri eli toimimme tilitoimistokentän edelläkävijöiden joukossa tarjoten sähköisen taloushallinnon ratkaisuja yhteistyössä Procountorin kanssa. Rantalaisen omat palvelut yhdessä Procountorin tuotteen kanssa muodostavat asiakasyritysten liiketoimintaa ja menestymistä tukevan kokonaisuuden. Auktorisoituna partenerina hallitsemme Procountor-ohjelmiston käytön erinomaisesti, osaamme vetää käyttöönottoprojekteja ja kouluttaa asiakkaita ohjelmiston käytössä.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ohjelmistojen kirjautumissivulle pääset tästä.

Tutustu ohjelmistoon demotunnuksilla!

Kokemuksia Procountor: Filterpak, Peter Norlund, toimitusjohtaja

Filterpak on suomalainen, ilmansuodattimiin ja ilmanpuhdistusratkaisuihin keskittynyt yritys. Alusta asti visiona on ollut rakentaa yritys, joka edistää uusilla innovaatioilla ihmisten terveyttä heidän jokapäiväisessä elämässä. Yritys onkin kasvanut yhden miehen autotalliyrityksestä 100 henkilöä työllistäväksi puhtaan ja terveellisen ilman pioneeriksi. Nyt viimeisen puolen vuoden aikana yrityksen liikevaihto on nelinkertaistunut. Yrityksen toimitusjohtaja Peter Nordlund sanoo, että matkan varrella on ollut toki haasteita, mutta ne kuuluvat kasvuun.

Nopeaa taloudenhoitoa

Filterpak otti Procountorin käyttöönsä Rantalaisen suosituksesta. Näin saatiin ohjelmisto, jolla yrityksen ja tilitoimiston yhteiskäyttö on sujuvaa. Käyttöönotto oli helppoa, siitä ei jäänyt mitään traumoja muistelee Peter Norlund. Rantalainen opasti käyttöön ja ohjelmiston käyttö opittiin pian. Nykyisin talouden hoitoon menee viikossa vain 15 minuuttia, mikä on loistava saavutus yrityksessä, jonka liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa. Ostoreskontra ja myyntireskontra veisivät paljon enemmän aikaa, jos ei olisi hyvää ohjelmistoa, jolla ne pystytään helposti hoitamaan, sanoo Norlund.

Reaaliaikaiset raportit kehityksen tukena

Norlund kertoo, että omalla ohjelmistonäkymällään hän näkee heti rahatilanteen, tulevat laskut ja tuloksen. Procountorin reaaliaikaisten raporttien avulla hän pysyy helposti ajan tasalla yrityksen tuloksesta. Toki aiemminkin hänellä oli mutu-tuntumalla hyvä kuva yrityksen kehityksestä, mutta nyt kaikki tieto perustuu todellisiin lukuihin.

Tilitoimisto Rantalainen hoitaa kirjanpidon ja mikäli tähän liittyviä kysymyksiä tulee, hoitaa Rantalainen ne nopeasti. Kerran vuodessa Norlund käy vain allekirjoittamassa tilitoimistossa tilinpäätöksen ja hän toteaakin, että kaiken talouden hoidosta säästyneen ajan voi käyttää myymiseen!

Procountorin paketit joustavat asiakkaiden tarpeiden mukaan

Procountorin erilaisten pakettien avulla pystymme tarjoamaan asiakkaille juuri sopivan palvelun riippuen asiakkaan tarpeista ja toiveista, kertoo Rantalaisen liiketoimintajohtaja Henrik Flück. Jos asiakkaiden tilanne ja tarpeet muuttuvat myös palvelu ja paketit joustavat.  Ohjelmiston rajapinnoilla on ratkaiseva rooli joustavuuden osalta. Procountorissa myös tämä on otettu hyvin huomioon ja tarjolla on yhteistyökumppaneita eri tarpeita varten.

Yhteiskäyttö arjessa ja sen tuomat hyödyt

Kuten Filterpakin tapauksessa yhteydenpito asiakkaan ja kirjapitäjän välillä helpottuu, sillä yhteiskäytössä olevan ohjelmiston avulla kirjanpitäjä näkee tilanteen ja pääsee heti ottamaan kantaa ja ratkaisemaan mahdollisen ongelman. Ohjelmisto mahdollistaa aktiiviselle kirjanpitäjälle mahdollisuuden antaa paremmin neuvoja taloudenhoidossa ja näin myös asiakas hyötyy enemmän, kertoo Flück.