A-Tili ja Rantalainen ovat yhdessä vahvempia

Olemme liittyneet osaksi Rantalainen-konsernia. Nyt pystymme palvelemaan yritystäsi kokonaisvaltaisemmin Tampereen talousalueella.

A-Tili ja Rantalainen tekivät yrityskaupan keväällä 2019. Suomen Talouspalveluiden Yrityskaupan myötä A-Tilien liiketoiminnat ja työntekijät siirtyivät Rantalaiselle. Tutustu yrityskaupan taustoihin näistä linkeistä:

Suomen Talouspalveluiden yrityskauppatiedote

Asiakastiedote A-Tili 7.11.2019

Paikallista talous- ja palkkahallinnon palvelua

Toimimme Tampereen talousalueella jatkossa nimellä Tilipalvelu Rantalainen Oy. Palvelemme Tampereen ja Valkeakosken alueen asiakkaita paikallisesti noin 60 asiantuntijan voimin. Taustallamme on koko Rantalainen-konsernin 850 asiantuntijan osaaminen.

Tilitoimisto Tampere: Hatanpään Valtatie 24 (Dynamo Business Park), 33100 Tampere

Tilitoimisto Valkeakoski: Valtakatu 9-11, lokero 38, 37600 Valkeakoski

Toimiston yleiset yhteystiedot: 03 3488 800 ja toimisto.a-tili@rantalainen.fi

Tilitoimistoamme Tampereen ja Valkeakosken alueella edustavat:

Ulriika Myllylä

johtaja, taloushallinto, Pohjois-Suomi

Tutustu talous- ja palkkahallinnon palveluihin

Rantalainen palvelee kaikenkokoisia yrityksiä paikallisesti. Meillä sinua palvelee henkilökohtainen kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu alan asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat mm. kirjanpito, palkanlaskenta ja sähköinen taloushallinto. Asiantuntijamme tarjoavat mm. HR-, veroneuvonta- ja tilintarkastuspalveluja. Palvelumme skaalautuvat yrityksen elinkaaren ja koon mukaisesti

Lue lisää!

Tutustu Rantalaisen tarinaan

Rantalainen on kotimainen talous- ja palkkahallinnon palvelutalo. Perheyritystaustasta tunnettu yhtiö on laajentunut noin 40 vuoden aikana yli 600 asiantuntijan yritykseksi. Toimintakulttuuriamme ohjaavat käytännönläheiset arvot, kuten oma-aloitteisuus ja luotettavuus. Tavoitteenamme on olla yritysten ja yhteisöjen paras paikallinen taloushallinnon kumppani sekä paras taloushallinnon työpaikka Suomessa.

Lue lisää!

Ajankohtaista tietoa alan muutoksista

Julkaisemme viikoittain ajankohtaista tietoa verotuksesta sekä talous- ja palkkahallinnon muutoksista. Tuotamme kaksi kertaa vuodessa myös arvostetun Tiliposti & Palkka -lehden, johon voi tutustua sekä paperimuodossa että digitaalisena. Järjestämme asiakkaille maksuttomia tapahtumia säännöllisesti eri puolilla Suomea. Meitä kannattaa seurata myös sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää!