Rantalainen on liittynyt ensimmäisten tilitoimistojen joukossa Mepcon tilitoimistokumppaniohjelmaan 1.11.2023. Rantalainen saavutti heti ensimmäisenä vuotenaan korkeimman kumppanuusluokituksen ja onkin nyt Mepcon Timantti-tilitoimistokumppani.

Mepcon Timantti-tilitoimistokumppani on laaja-alainen ja osaava palkanlaskennan kumppani. Timantti-kumppanilla on vähintään neljä sertifioitua ja kaksi auktorisoitua Mepco-osaajaa. Tilitoimisto pystyy tuottamaan laadukasta palkkapalvelua Mepcon avulla, sekä tarjoamaan Mepco HR-ominaisuuksia ja koko Mepco Total -tuoteperheen tarjoamaa asiakkailleen.

Tehokasta palkka- ja henkilöstöhallintoa ja monipuolisia raportteja

Leena Rantanen ja Minna-Maria Alestalo kuvaavat Mepco-järjestelmän ja kumppanuusohjelman hyötyjä seuraavasti.

Mepco-järjestelmä tehostaa tilitoimiston palkka- ja henkilöstöhallinnon prosesseja, koska pitkälle automatisoitu prosessi jatkuu taloushallinnon kirjauksiin, pankkisiirtoihin ja palkkalaskelmiin saakka. Mepco tarjoaa lisäksi monipuolisia raportteja asiakasyrityksen johdolle.

Kumppaniohjelma on tarjonnut Rantalaiselle taloudellisia etuja. Merkittäväksi lisäarvoksi Rantalaisella koetaan kumppaniohjelman tuomat näkyvyys ja luotettavuus.

Yhteistyö Accountor HR Solutionsin kanssa on sujunut erittäin hyvin ja Rantalainen suosittelisikin Mepcon kumppaniohjelmaa myös muille tilitoimistoille.

 

Tilipalvelu Rantalainen Oy on taloushallinnon kumppani, jonka kanssa teet fiksuja päätöksiä. Rantalaiselta saat kaikki taloushallinnon palvelut saman katon alta. Asiantuntijoiden kanssa liiketoiminnan ennakoitavuus lisääntyy, ja yrityksesi tulevaisuuden suunnittelu on helpompaa.