Rantalainen ja Tilitoimisto Tilibic Oy ovat solmineet osakekaupan 4.3.2024. Kaupan myötä Tilibic Oy:n liiketoiminta siirtyy osaksi Rantalainen Groupiin kuuluvaa Rantalainen Oy Helsinkiä. Tilibic Oy helsinkiläinen tilitoimisto, joka on tarjonnut tilitoimistopalveluita jo vuodesta 1985.

Ostetusta toiminnasta Rantalaiselle siirtyy noin 1,7 miljoonan euron vuotuinen liikevaihto ja 20 työntekijää. Tilibic vahvistaa Rantalaisen asemaa pääkaupunkiseudulla, jossa Rantalaisella on neljä toimipistettä ja yhdistymisen myötä yli 200 asiantuntijaa.

Tilibicin toimitusjohtaja Mika Pitkänen kommentoi yhdistymistä: ”Isomman organisaation osana pystymme vastaamaan paremmin taloushallinnon digitalisoitumiseen ja lisääntyviin viranomaisvaatimuksiin sekä kehittämään henkilöstön osaamista entistä paremmin. Rantalaisella on käytössä samat taloushallinnon ohjelmistot, joten muutokset asiakkaalle ovat yhdistymisen myötä vähäiset.”

”Yhdistyminen on osa strategiamme mukaista laajentumista pääkaupunkiseudulla. Tilibic on vakiintunut toimija, josta löytyy monipuolista osaamista ja se sopii hyvin joukkoomme”, sanoo Rantalaisen toimitusjohtaja Jukka Rosenberg.

 

Lisätietoja:

Mika Pitkänen, toimitusjohtaja, Tilibic, 050 583 2755, mika.pitkanen@tilibic.fi

Jaakko Kauppi, johtaja yrityskaupat Suomi, Rantalainen, 050 911 7507, jaakko.kauppi@rantalainen.fi

 

 

Rantalainen on Suomen markkinajohtaja talous- ja palkkahallintoalalla. Yhtiössä työskentelee lähes 2 000 talous- ja palkkahallinnon ammattilaista yhteensä yli 70 toimipisteellä Suomessa ja Ruotsissa. Konsernin emoyhtiö on Rantalainen Group, jonka omistavat pohjoismaisen pääomasijoitusyhtiö Norvestorin hallinnoimat rahastot yhdessä konsernijohdon ja muiden avainhenkilöiden sekä ruotsalaisen Ceder Capitalin kanssa. Lue lisää rantalainen.fi