Tarvitsetko etätyöohjeistuksen tai vaikkapa apua kehityskeskusteluissa? Entä onko sinulla kinkkinen kysymys esimerkiksi työsuojelutarkastuksesta, työsuhteen päättämisestä tai työsopimuksen ehdoista? Ole yhteydessä ja autamme sinua mielellämme!

HR-tiimin tavoittaa HR Helpdeskin sähköpostiosoitteesta: hrhelpdesk@rantalainen.fi

Voit olla meihin yhteydessä esimerkiksi seuraavista aiheista:

  • Haastavat työehtosopimus- ja lakitulkinnat
  • Henkilöstön ja työyhteisön kehittäminen
  • Työnantajan lakisääteiset dokumentit
  • Lomautukset ja irtisanomiset
  • Kansainväliset tilanteet

HR Helpdesk -neuvonta veloitetaan tuntiveloituksella (tällä hetkellä 100 EUR/t ja kansainvälisten tilanteiden neuvonta 155 EUR/t).

Jos palvelutarpeesi on laajempi (esim. isompi HR-projekti tai jatkuva HR-päällikköpalvelu), olethan suoraan yhteydessä HR-tiimin johtajaan Pia Posaan: pia.posa@rantalainen.fi. Alla kuvaus jatkuvaispalveluistamme HR-kentällä (molempia mahdollista hyödyntää yhtaikaa).

HR-asiantuntijapalvelut

Operatiivinen HR: tuki työsuhteen elinkaaren tehtävissä ketterästi ja joustavasti palvelutarpeen mukaan

  • esimerkkejä tehtäväkentästä: rekrytointi, työsopimusasiat, uusien työntekijöiden perusperehdyttäminen, eri palveluntarjoajien kontaktointi, lakisääteiset dokumentit, työhyvinvointikysely jne.

HR-päällikköpalvelut

Strateginen HR: työyhteisön ja henkilöstöhallinnon kehittäminen liiketoimintastrategiaa tukien

  • esimerkkejä tehtäväkentästä: organisaatiokulttuurin, osaamisen, HR-prosessien ja esihenkilötyön kehittäminen sekä erittäin haastava laki- ja työsuhdeneuvonta

Järjestämme ensi vuoden puolella asiakkaillemme maksuttomia HR-aamukahveja päivän polttavista henkilöstöaiheista, pysy kuulolla!

 

Lisätietoja:

Pia Posa, johtaja, HR-palvelut

pia.posa@rantalainen.fi

010 321 6739