Rantalainen jatkaa vahvaa kasvuaan Ruotsissa yrityskauppojen avulla.

Rantalainen-konserni laajensi toimintaansa Ruotsiin ensi kerran kesäkuussa 2022 ja on siitä lähtien jatkanut vahvaa kasvuaan Ruotsissa yrityskauppojen muodossa. Ostokohteet jatkavat toimintaansa osana Rantalainen-konserniin kuuluvaa ruotsalaista Klara Consultingia.

Viimeisimpänä Rantalainen on ostanut Linköpingissä toimivan Furlands Redovisningsbyrå AB:n, joka työllistää 14 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on n. 1,7 miljoonaa euroa (19 MSEK).

“Rantalainen-konsernille kauppa on strategian mukaista kasvua Pohjoismaissa. Furlands Redovisningsbyrå on monipuolinen ja asiakaspalvelulähtöinen tilitoimisto, joka sopii hyvin joukkoomme. Yrityskauppa vahvistaa entisestään resurssejamme Ruotsissa ja tämän myötä laajennamme toimintaamme myös uudelle alueelle eli Linköpingiin”, kertoo Magnus Ramfelt, Head of Sweden, Rantalainen Group.

Viimeisen puolen vuoden aikana Rantalainen on ostanut myös kaksi muuta ruotsalaista tilitoimistoa: suur-Tukholman alueella toimivan Norra Redovisningshuset AB:n, joka työllistää 16 henkilöä ja jonka liikevaihto on n. 1,7 miljoonaa euroa (19 MSEK) sekä Örebrossa toimivan Rasberg ekonomi AB:n, jolla on n. 630 000 euron (7 MSEK) liikevaihto ja 5 työntekijää.

 

Rantalainen on Suomen markkinajohtaja talous- ja palkkahallintoalalla. Yhtiössä työskentelee lähes 2 000 talous- ja palkkahallinnon ammattilaista yhteensä yli 70 toimipisteellä Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto on 125 miljoonaa euroa. Konsernin emoyhtiö on Rantalainen Group, jonka omistavat pohjoismaisen pääomasijoitusyhtiö Norvestorin hallinnoimat rahastot yhdessä konsernijohdon ja muiden avainhenkilöiden sekä ruotsalaisen Ceder Capitalin kanssa. Lue lisää rantalainen.fi