Talous- ja palkkahallintopalveluita tarjoava Rantalainen jatkaa kasvuaan Ruotsissa yrityskauppojen muodossa ja vahvistaa palkka-alan tukipalveluja ostamalla palkkatoimisto HeMa Lön och HR Mittsverige AB:n.

Rantalainen-konserni on ostanut ruotsalaisen Hema Lön och HR i Mittsverige AB:n, joka tarjoaa palkkahallinnon ja HR:n palveluita ja niihin liittyviä tukipalveluita. Yrityksen liikevaihto on noin 870 000 euroa (10 MSEK) ja se työllistää 10 henkilöä kahdella toimistolla, jotka sijaitsevat Östersundissa ja Hammarstrandissa.

“HeMa Lön och HR Mittsverige AB on auktorisoitu palkkahallinnon asiantuntijayritys, jossa on vahva osaaminen ja korkealaatuiset palkkapalvelut. Yritys vahvistaa palkkahallinnon palveluitamme entisestään ja yrityksen asiantuntijat tuovat monipuolista palkka- ja henkilöstöhallinnon osaamista”, kertoo Magnus Ramfelt, Head of Sweden, Rantalainen Group.

HeMa Lön och HR Mittsverige AB on Rantalaisen seitsemäs yrityskauppakohde Ruotsissa. Ruotsissa ostokohteet jatkavat toimintaansa osana Rantalainen-konserniin kuuluvan ruotsalaista Klara Consultingia.

 

Lisätietoja:

Cedric Frostdahl, Head of M&A Sweden, Rantalainen, cedric.frostdahl@rantalainen.fi, +358 50 3266 716

 

Rantalainen on Suomen markkinajohtaja talous- ja palkkahallintoalalla. Yhtiössä työskentelee lähes 2 000 talous- ja palkkahallinnon ammattilaista yhteensä yli 70 toimipisteellä Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto on 125 miljoonaa euroa. Konsernin emoyhtiö on Rantalainen Group, jonka omistavat pohjoismaisen pääomasijoitusyhtiö Norvestorin hallinnoimat rahastot yhdessä konsernijohdon ja muiden avainhenkilöiden sekä ruotsalaisen Ceder Capitalin kanssa. Lue lisää rantalainen.fi