Rantalainen-konserniin kuuluva Tilitoimisto A. Karppinen on ostanut M & R Tikkanen Oy:n koko osakekannan.

Oulun seudulla toimiva Tilitoimisto A. Karppinen ja muhoslainen M & R Tikkanen Oy yhdistävät voimansa 2.10.2023 alkaen. M & R Tikkanen Oy:n omistavat Maija Tikkanen ja hänen poikansa Petteri Tikkanen. Yhtiö työllistää kaupantekohetkellä omistajien lisäksi kolme työntekijää, jotka siirtyvät Rantalainen-konsernin palvelukseen. Ostetusta toiminnasta konserniin siirtyy noin 400 000 euron vuotuinen liikevaihto.

Kaupan myötä molemmat yhtiöt siirtyvät osaksi Rantalainen-konsernia ja Tilitoimisto Karppisen Muhoksen toiminta siirtyy Tilitoimisto Tikkasen Muhoksen toimipisteelle.

”Tilitoimisto Karppinen on toiminut pitkään Muhoksella ja yhdistymisellä varmistamme, että asiakkaitamme palvellaan myös jatkossa ammattitaitoisesti ja paikallisesti Muhoksella,” Petteri Tikkanen sanoo.

Rantalaisen strategiaan kuuluu olla aidosti paikallinen kumppani ja yrityskauppa vahvistaa Rantalaisen asemaa Oulun alueella.

”Tikkanen on tunnettu paikallinen toimija Muhoksella, jossa Rantalaisella on Karppisen kanssa yhdistymisen myötä ollut pieni toimisto. Tikkasen asiantuntijat vahvistavat paikallista tiimiämme, jotta voimme palvella asiakkaita jatkossa entistä paremmin. Yhdistyminen osa strategiamme mukaista laajentumistamme Pohjois-Suomessa ja tukee kasvua Oulun seudulla,” kertoo Rantalaisen Suomen M & A Lead, Jaakko Kauppi.

M & R Tikkanen Oy on pitkäaikainen paikallinen toimija, joka on tarjonnut tilitoimistopalveluita alueen yrittäjille ja yrityksille jo vuodesta 1982. Vastatakseen alan muutoksiin ja uudistuksiin, yhtiö on päättänyt yhdistyä isomman kumppanin kanssa.

Yhtiön omistaja ja osakas Petteri Tikkanen kommentoi liittymistä osaksi Rantalainen-konsernia: ”Isomman organisaation osana pystymme vastaamaan paremmin taloushallinnon digitalisoitumiseen ja lisääntyviin viranomaisvaatimuksiin sekä kehittämään henkilöstön osaamista entistä paremmin.”

 

Lisätietoja:

Petteri Tikkanen
Omistaja, osakas, M & R Tikkanen Oy
040 754 9217
petteri.tikkanen@tilitoimistotikkanen.fi

Jaakko Kauppi
M & A Lead, Suomi, Rantalainen
050 911 7507
jaakko.kauppi@rantalainen.fi

 

M & R Tikkanen Oy on vuonna 1982 perustettu, Taloushallintoliiton auktorisoima ja valvoma jäsentilitoimisto Muhoksella. Yhtiö tarjoaa monipuolisia tilitoimisto- ja taloudenohjauspalveluita kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja yhdistyksille.
www.tilitoimistotikkanen.fi

Rantalainen on Suomen suurin tilitoimisto, joka työllistää noin 2 000 talous- ja palkkahallinnon ammattilaista. Yhtiö tarjoaa paikallisesti kattavia ja nykyaikaisia taloushallinnon palveluita. Rantalaisen asiakkaina on yli 20 000 yritystä ja yhteisöä. Yhtiöllä on yhteensä yli 60 toimipistettä Suomessa ja Ruotsissa, ja sen liikevaihto on yli 110 miljoonaa euroa. Konsernin emoyhtiö on Rantalainen Group, jonka omistaa pohjoismainen pääomasijoitusyhtiö Norvestor, sen hallinnoimat rahastot, konsernijohto ja muut avainhenkilöt sekä ruotsalainen Ceder Capital.
www.rantalainen.fi

Norvestor on johtava pohjoismainen pääomasijoittaja, joka keskittyy pieniin ja keskisuuriin yrityksiin Pohjoismaissa. Se tekee sijoituksia kasvuyrityksiin, joilla on mahdollisuus saavuttaa johtava asema Pohjoismaissa tai kansainvälisesti joko orgaanisella kasvulla, yritysostoilla tai kansainvälistymisellä. Yrityksen toimistot sijaitsevat Oslossa, Tukholmassa, Helsingissä, Kööpenhaminassa ja Luxemburgissa. Norvestorin tiimi on työskennellyt yhdessä̈ vuodesta 1991, mikä̈ tekee siitä yhden kokeneimmista sijoittajista Pohjoismaissa. Se on toteuttanut 84 investointia, yli 400 lisäyritysostoa ja irtautunut 59 yrityksen omistuksesta mukaan lukien 16 pörssilistautumista.
www.norvestor.com