Tuntikone on pilvipalvelu, joka ratkaisee helposti ja edullisesti pienyrityksen työajanseurantaan ja -raportointiin liittyvät haasteet. Palvelun on kehittänyt Koho Sales yhdessä Rantalaisen kanssa.

− Palvelu on kehitetty yrityksille, joiden palkanlaskenta on yksinkertaista. Tuntikone korvaa työajanseurannassa ja -raportoinnissa paperin ja Excelin sekä tietojen siirrossa sähköpostin, sanoo Koho Salesin toimitusjohtaja Mikael Wallstén.

Hän muistuttaa, että työaikakirjanpito on työnantajan lakisääteinen tehtävä. Edes kiinteä kuukausi-, provisio- tai urakkapalkka tai etätyö ei vapauta yritystä työaikakirjanpidosta. Myöskään laskutettavien tuntien kirjaaminen asiantuntijatehtävissä ei korvaa työaikakirjanpitoa.

Tuntikoneen avulla voi erotella ylityöt säännöllisestä työajasta sekä merkitä sairaus- ja vuosilomat niin, että työaikaraportit täyttävät työaikalain vaatimukset.

Tuntikone täyttää myös tietosuoja-asetuksen vaatimukset palkanlaskennassa, jossa palkkoihin liittyviä tietoja ei voi enää lähettää palkanlaskentaan sähköpostilla.

Tuntikone toimii sekä selaimessa että mobiilissa. Yritys voi kokeilla palvelua 30 päivää veloituksetta. Sen jälkeen palvelun käyttö maksaa palkansaajien lukumäärästä riippuen 1,50−3,00 euroa henkilöltä kuukaudessa.

Lisätietoja Tuntikoneesta antaa Mikael Wallstén (mikael.wallsten@kohosales.com). Lisätietoa löydät myös osoitteesta www.tuntikone.fi. Tutustu myös Rantalaisen palkkahallinnon ratkaisuihin.

Tuntikone raportointi

 

 

 

 

 

 

Artikkeli on 11.1.2019 julkaistun TILIPOSTI & Palkka 1/2019 -lehden kirjoitus. Lue koko lehti tästä. Tilaa myös Rantalaisen uutiskirje tästä.

 

 

 

Ota yhteyttä