Tässä artikkelisarjassa käymme läpi muutamia myyttejä ja vanhentuneita oletuksia talous- ja palkkahallintoalalla työskentelyyn liittyen – ja kerromme miten asiat ovat Rantalaisella. Lue myös Myytti 1 ja Myytti 2.

Myytti 3: Talous- ja palkkahallintoalla täytyy käyttää pukua ja olla aina vakava ja virallinen.

Pukua saa käyttää halutessaan mutta myös rennompi ja persoonallinen tyyli on sallittu! Saattaa jopa olla, että etänä työskennellessään jotkut meistä ovat työpisteellään pyjamahousuissa tai verkkareissa. Me Rantalaisella haluamme, että jokaisella on mukava olla töissä. Meillä on lähes 2 000 erilaista työntekijää, joiden tyylien haluammekin näkyvän.

Talous- ja palkkahallintoalla tehdään tärkeää työtä, sillä se on erottamaton osa kaikkea liiketoimintaa. Tekemisen ei kuitenkaan tarvitse olla vakavaa ja virallista, vaan iloa ja huumoria mahtuu mukaan. Rantalaisen toimistoilla ja Teams-linjoilla naurua riittääkin joka päivä ja se antaa hyvää vastapainoa työlle. Useilla toimistoilla on päivittäiset henkilöstön yhteiset kahvitauot, joista on vakavuus ja virallisuus kaukana.

Rantalaisella järjestetään monenlaisia tapahtumia ja aktiviteetteja henkilöstölle, joissa rento ja mukava pukeutuminen on vain hyvästä, esimerkiksi henkilöstön yhteiset joogatunnit Teamsilla, ja hyvinvointiviikko. Osallistumme myös muiden tahojen järjestämiin tapahtumiin, joissa on rento meininki ja hyvinkin vapaa pukeutuminen, kuten Lapset mukaan töihin -päivä ja Olympiakomitean Seurapaitapäivä.