Suomen Urheiluliiton (SUL) ja Rantalainen Oy:n jo 2011 käynnistynyt yhteistyö jatkuu tiiviinä.

Rantalainen tukee ja ohjeistaa SUL:n seuroja monissa eri yhteyksissä vuoden 2021 kuluessa.

Tavoitteena on tarjota seuroille neuvoja ja vinkkejä, jotka auttavat niitä rakentamaan taloushallintoaan paremmaksi ja sujuvammaksi.

Rantalainen on lisäksi näkyvästi mukana Lappeenrannassa 23.-25.heinäkuuta järjestettävässä lasten ja nuorten Youth Athletics Games -tapahtumassa.

SUL:n yhdessä Lappeenrannan Urheilu-Miesten kanssa järjestämään kansainväliseen kilpailu- ja elämystapahtumaan odotetaan yli 2000:ta 9-17-vuotiasta osallistujaa.

– SUL-yhteistyö vahvistaa Rantalaisen asemaa seurojen taloushallinnon pitkäaikaisessa kehittämisessä, painottaa Rantalaisen operatiivinen johtaja Risto Iivonen.

 –Tavoitteenamme on tukea ja helpottaa urheiluseurojen tärkeää työtä ja Rantalaisen pitkä kokemus urheiluseurojen taloushallinnosta tarjoaa seuroillemme hyvän mahdollisuuden ottaa käyttöön digitaalisia palveluita myös hallinnon tärkeisiin osa-alueisiin, kertoo puolestaan SUL:n talousjohtaja Mikko Kivi

Tulevaisuus on tiedossa

Taloushallinnon tehtävät painottuvat yhä enemmän reaaliaikaisen tiedon hyödyntämiseen kohti hyvää tulevaisuutta.

Rantalainen haluaa olla mukana auttamassa SUL:n seuroja ennakoimaan ja suunnittelemaan paremmin tulevaa.

Rantalainen on kotimainen taloushallinnon palveluja tarjoava asiantuntijaorganisaatio. Yritys tarjoaa taloushallinnon palveluja yli 1000 koulutetun ammattilaisen voimin yli 50 paikkakunnalla ympäri Suomen. Rantalaisella on vahva kokemus urheiluseurojen taloushallinnosta.

Suomen Urheiluliitto on suomalaisen yleisurheilun lajiliitto. Liittoon kuuluu yli 550 jäsenseuraa ja lisenssin lunastaneita on noin 32 000.

Tutustu urheiluseura -sivuumme