JHM-Invest Oy

JHM-Invest Oy on tuusulalainen rakennusalan yritys, joka arvostaa Rantalaisen asiantuntijuutta ja vakavaraisuutta.

JHM-Invest Oy toteuttaa toimitiloja

Aiemmin Finnairin lentokonemekaanikkona kymmenen vuotta työskennellyt Mikko Hakkarainen perusti vuonna 2004 yhdessä Jouni ja Henri Ryynäsen kanssa JHM-Invest Oy:n. Tuusulalainen yritys rakentaa ja remontoi teollisuuskiinteistöjä, toimitiloja ja asuntoja. Henkilökuntaa yrityksessä on noin 15.

– Pääosin rakennamme yrityksille toimitiloja ja vuokraamme omia tiloja. Kohteet ovat Keski-Uudellamaalla ja Joensuussa johtuen siitä, että olemme Jounin kanssa kotoisin Lieksasta. Toimitilat ovat tuotanto- ja varastotiloja sekä toimistoja, Mikko Hakkarainen selvittää.

– Vahvuutenamme on, että pystymme tekemään suurimman osan töistä alusta loppuun omalla porukalla. Palveluksessamme on muun muassa sähkö- ja putkimiehiä. Meillä on myös omat maansiirtokoneet, mikä mahdollistaa rakentamisen alusta alkaen.

”Meillä on arvonlisäverollista gryndaustoimintaa, mikä asettaa omat haasteensa. Esimerkiksi pitää tietää, miten rakennusrahasto tehdään kirjanpidossa. Rantalaiselta löytyy tähän osaamista, mitä arvostamme suuresti samoin kuin sitä, että tilitoimistomme on vakavarainen yritys.”

Yrityksen eduiksi Hakkarainen listaa lisäksi hyvän palvelun ja asiakaslähtöisyyden sekä rehellisyyden ja lupausten pitämisen.

– Minusta hyvä yhteydenpito asiakkaisiin ja heidän toiveidensa kuunteleminen ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita, niistä ei tingitä.

Tulevaisuuden suunnitelmissa on kasvattaa liiketoimintaa muun muassa panostamalla isännöintiin ja tarjoamalla kiinteistön koko elinkaaren hoitoa.

JHM-Invest on ollut Rantalaisen asiakkaana kymmenisen vuotta. Rantalainen on hoitanut yrityksen kirjanpidon ja loppupalkanlaskennan.

– Meillä on arvonlisäverollista gryndaustoimintaa, mikä asettaa omat haasteensa. Esimerkiksi pitää tietää, miten rakennusrahasto tehdään kirjanpidossa. Rantalaiselta löytyy tähän osaamista, mitä arvostamme suuresti samoin kuin sitä, että tilitoimistomme on vakavarainen yritys, Hakkarainen toteaa.

JHM-Invest Oy:n käyttämiä tilitoimistopalveluita ovat:

www.jhm-invest.fi

(Julkaistu 12.10.2016, kuva: JHM-Invest Oy)

Tietoisku

2004

Perustamisvuosi

5 milj. euroa

Liikevaihto

15

Työntekijää

Etsitkö luotettavaa tilitoimistoa kasvun tueksi?

Meillä Rantalaisella sinua palvelee aina henkilökohtainen kirjanpitäjä, palkanlaskija tai tiimi. Tutustu asiantuntijoidemme laatimaan tilitoimiston valintaoppaaseen, jos etsit itsellesi sopivampaa tilitoimistoa.

 

Tutustu oppaaseen