Yhdistyksen ja yrityksen perustaminen

Yrityksen perustaminen vaatii suunnitelmallisuutta sekä tietoa liiketoiminnan aloittamisesta. Rantalaisen asiantuntijoilla on laaja kokemus yhdistysten ja yritysten perustamisesta sekä alkuvaiheen liiketoiminnan suunnittelusta. Aloittavilla yrittäjille ja startupeille olemme luotettava kumppani yrityksen alkuvaiheessa, kun haluat varmistaa, että tukenasi on kokenut asiantuntija. Meiltä saat monipuolisesti apua yrityksen perustamiseen sekä yhdistyksen talouden suunnitteluun.

Apua ja neuvoja yrityksen perustamiseen

Yrityksen tai yhdistyksen aloitusvaiheessa on tehtävä jonkin verran paperitöitä y-tunnuksen saamiseksi. Erityisesti osakeyhtiön perustamisen kohdalla on enemmän tehtävää, sillä usein yrityksen perustamiseen liittyy myös laajempien osakassopimusten tekoa. Meidän kauttamme saat lisätietoa yrityksen perustamisen vaiheista, rahoituksesta ja yrityksen perustamisesta yleisesti.

Autamme aloittavia yhdistyksiä, yrittäjiä ja startup-yrityksiä muun muassa seuraavissa asioissa:

  • Liiketoiminnan suunnittelu ja budjetointi
  • PRH-lomakkeet ja -ilmoitukset
  • Rahoitushakemukset
  • Starttirahahakemukset

Yhtiömuodon valinta ohjaa toimintaa

Aloittavan yrittäjän ensimmäisiä päätöksiä on valita sopiva yhtiömuoto yritykselle. Autamme mielellämme sopivan yhtiömuodon valinnassa ja kartoitamme tapauskohtaisesti liiketoiminnalle sopivimman yhtiömuodon. Lisäksi voimme tehdä muun muassa verotuksen arviointia päätöksenteon tueksi. Yrityksen perustaminen tai yhdistyksen perustaminen ovat aina isoja päätöksiä ja tämän päätöksen tueksi olemme laatineet oppaan yhtiömuodon valintaan.

Kansainvälinen liiketoiminta

Rantalainen palvelee kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavia yrityksiä ja auttaa asiakkaitaan liiketoiminnan laajentamisessa ulkomaille. Laajan yhteistyöverkoston kautta löydämme asiakkaillemme yhteistyökumppanit ympäri maailman. Kuulumme kansainväliseen GGI-yhteistyöverkostoon (Geneva Group International).

Lue lisää kv-palveluistamme.

 

Yhteystiedot

Arto Hiltunen

Palvelutuotanto

010 324 3136

Juho Heikkinen

Kirjanpidon ja verotuksen erityiskysymykset

010 321 6731

Eelis Salo

Tilintarkastus, yrityskehitys

010 324 3112