Yhdistyksen ja yrityksen perustaminen

Rantalaisen asiantuntijoilla on laaja kokemus yhdistysten ja yritysten perustamisesta sekä alkuvaiheen liiketoiminnan suunnittelusta. Aloittavilla yrittäjille ja startupeille olemme luotettava kumppani yrityksen alkuvaiheessa, kun haluat varmistaa, että tukenasi on kokenut asiantuntija.

Apua ja neuvoja yrityksen perustamiseen

Yrityksen tai yhdistyksen aloitusvaiheessa on tehtävä jonkin verran paperitöitä y-tunnuksen saamiseksi. Erityisesti osakeyhtiön perustamisen kohdalla on enemmän tehtävää, sillä usein yrityksen perustamiseen liittyy myös laajempien osakassopimusten tekoa.

Autamme aloittavia yhdistyksiä, yrittäjiä ja startup-yrityksiä muun muassa seuraavissa asioissa:

  • Liiketoiminnan suunnittelu ja budjetointi
  • PRH-lomakkeet ja -ilmoitukset
  • Rahoitushakemukset
  • Starttirahahakemukset

Yhtiömuodon valinta ohjaa toimintaa

Aloittavan yrittäjän ensimmäisiä päätöksiä on valita sopiva yhtiömuoto yritykselle. Autamme mielellämme sopivan yhtiömuodon valinnassa ja kartoitamme tapauskohtaisesti liiketoiminnalle sopivimman yhtiömuodon. Lisäksi voimme tehdä muun muassa verotuksen arviointia päätöksenteon tueksi. Meiltä löytyy myös ladattava pdf-opas yhtiömuodon valintaan.

Kansainvälinen liiketoiminta

Rantalainen palvelee kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavia yrityksiä ja auttaa asiakkaitaan liiketoiminnan laajentamisessa ulkomaille. Laajan yhteistyöverkoston kautta löydämme asiakkaillemme yhteistyökumppanit ympäri maailman. Kuulumme kansainväliseen GGI-yhteistyöverkostoon (Geneva Group International).

Olemme laatineet oppaan yritystoiminnan aloittamisesta Venäjällä. Opas käsittelee Venäjän markkinoilla toimimista, kirjanpitoa, palkkahallintoa sekä yleistä lainsäädäntöä.  Tytäryhtiömme Pietarissa tarjoaa kaikki yrityksen perustamiseen ja liiketoiminnan aloittamiseen liittyvät palvelut Venäjällä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Arto Hiltunen

010 324 3136

Juho Heikkinen

010 321 6731

Eelis Salo

010 324 3112