Palkkahallinnon työpaikat Rantalaisella

Etsimme nyt palkkahallinnon osaajia!
Hakuaika 9.8.-6.9.2023.

Palkkahallinnon osaaja, toivotko kehittymismahdollisuuksia tai sujuvampaa arkea? Haluatko syventyä asiakkaiden konsultointiin, järjestelmiin ja automaatioon tai ottaa vastuuta erilaisista kehitysprojekteista? Etsimme nyt uusia kollegoita kasvumme tueksi.

Haemme palkkahallinnon ammattilaisia usealle eri toimipisteelle ympäri Suomen. Jätä hakemus sinulle parhaiten sopivalle alueellemme.

Läs mer på svenska.

Miksi kannattaa hakea Rantalaiselle?

Rantalainen on talous- ja palkkahallintoalan markkinajohtaja Suomessa. Meillä voit työskennellä monipuolisessa asiantuntijaroolissa ja laajentaa osaamistasi entisestään tai syventyä sinua kiinnostavaan yksittäiseen osa-alueeseen, kuten tiettyyn järjestelmään tai toimialaan. Meillä palkkahallinto on keskiössä ja tarjoamme laajat koulutus- ja uramahdollisuudet. Monipuolinen ja lämminhenkinen organisaatiomme tarjoaa täyden tuen työhösi sekä tilaa kasvaa toivomaasi suuntaan.

Tarjoamme myös laajat työsuhde-edut ja nykyaikaiset työvälineet, kuten sähköpöydän etätyöskentelyyn. Rantalaisella saat vapauden suunnitella omaa työtäsi, liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden, jotta työn ja muiden elämän osa-alueiden yhdistäminen olisi sujuvaa. 

 

Lue lisää Rantalaisesta työnantajana

 

Lue täältä, miten palkka-asiantuntijamme Julia on laajentanut osaamistaan sovellustuen pariin ja mitä hän kertoo Rantalaisella työskentelystä.

Lue palkanlaskija Maxin uratarinasta mikä on parasta palkanlaskijan työssä ja mitä etuja isossa yrityksessä työskentely tarjoaa.