RAN Trainee -ohjelma

Harjoitteluohjelmaamme hakevilla on mahdollisuus kehittyä taloushallinnon ammattilaiseksi ja saada vakituinen työpaikka taloushallintoalalta.

Kehity taloushallinnon huippuammattilaiseksi

Rantalaisella koemme erittäin tärkeäksi, että tilitoimistot auttavat taloushallinnon opiskelijoita saamaan harjoittelupaikkoja. Pyrimme Rantalaisella siihen, että palveluksessamme on aina joukko harjoittelijoita kasvamassa alan ammattilaiseksi.

Meille parhaiten sopii harjoittelu, jossa opiskelija voisi aloittaa harjoittelun syys-marraskuussa, jotta tarvittava osaaminen ehtii karttua ennen kuin vuoden kiireisin aika eli tammi-maaliskuu koittaa. Valitettavasti meillä ei kaikissa yksiköissä ole mahdollisuutta ottaa uusia ihmisiä lainkaan vuoden ensimmäisen neljän kuukauden aikana, koska keskitymme tuolloin asiakastyöhön.

Osana yhteiskuntavastuutamme ja haluamme osallistua taloushallintoalan ammattilaisten kouluttamiseen, olemme lanseeranneet RAN Trainee -ohjelman opiskelijoille, jotka tähtäävät tilitoimistouralle.

RAN Trainee VIII

Huippusuositun RAN Trainee -ohjelman haku on nyt käynnissä!

Lue lisää RAN Trainee VIII-ohjelmasta

RAN Trainee -ohjelman sisältö

RAN Trainee -ohjelma on suunniteltu opintojensa loppuvaiheessa oleville opiskelijoille tai vastavalmistuneille, jotka haluavat kehittyä taloushallinnon huippuammattilaiseksi tilitoimistoon esimerkiksi taloushallinnon, palkka- ja henkilöstöhallinnon, ohjelmistojen tai myynnin sekä markkinoinnin tehtäviin. 

Ohjelman tavoitteena on, että harjoittelukauden jälkeen työsuhde jatkuu vakinaisena työsopimuksena jossain Rantalaisen toimipisteessä. Ohjelma kestää noin 9 kuukautta ja se sisältää runsaasti koulutusta ja käytännön työharjoittelua. Käytännön työharjoittelu mitoitetaan kunkin harjoittelijan taitojen ja kykyjen mukaisesti.

Ohjelman lopussa harjoittelija pystyy itsenäisesti palvelemaan asiakasyrityksiä ja -yhteisöjä oman työnkuvan mukaisesti. Esimerkiksi kirjanpidon harjoittelijan osaamistavoitteena on toimia asiakasyrityksen kirjanpitäjänä, tehdä yrityksen tilinpäätös ja hoitaa kuukausittaista raportointia.  

Siirto on mahdollinen johonkin toiseen Rantalaisen toimipisteeseen kyseisen toimiston tarpeen mukaan esimerkiksi, jos harjoittelija muuttaa elämäntilanteestaan johtuen toiselle paikkakunnalle. Haluamme tarjota työntekijöillemme joustavat mahdollisuudet työskennellä yhtiömme eri osissa.

Katso myös muut avoimet työpaikkamme.

Tutustu Trainee-tarinoihimme!

Monet aikaisemmat traineet ovat jääneet meille vakituisiksi työntekijöiksi. Tässä esiteltynä muutamien uratarinat.

Lue lisää

 

Rantalaisen yrityskulttuuri
Haluatko tietää lisää Rantalaisen yrityskulttuurista ja sitä ohjaavista tekijöistä? Rantalaisen yksi tärkeimmistä strategisista tavoitteista on olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka.

Lue lisää

Jätä avoin hakemus
Mikäli et löydä hakemaasi tehtävää avoimista työpaikoista, kerro meille itsestäsi enemmän avoimella hakemuksella. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Jätä avoin hakemus