RAN Trainee -ohjelma

Joka syksy Rantalaisella aloittaa joukko tulevaisuuden huippuosaajia! Onko ensi syksynä sinun vuorosi?

Kenelle RAN Trainee -ohjelma sopii?

RAN Trainee -ohjelma on suunniteltu opintojensa loppuvaiheessa oleville opiskelijoille tai vastavalmistuneille, jotka haluavat kehittyä alansa huippuammattilaiseksi. Tehtäviä on tarjolla esimerkiksi taloushallinnon, palkka- ja henkilöstöhallinnon, ohjelmistojen, digitaalisten palveluiden tai myynnin ja asiakkuuksienhoidon tehtäviin. Hakuilmoituksissa on määritelty, millaisen koulutustaustan omaaville henkilöille tehtävä sopii.

Mitä RAN Trainee -ohjelma sisältää?

Noin seitsemän kuukauden mittainen ohjelma starttaa syksyisin kaikille trainee-harjoittelijoille yhteisellä aloitustapahtumalla. Ohjelman aika työskentelet osana omaa tiimiäsi, jossa tutustut sinulle räätälöityihin työtehtäviin ja saat vastuuta osaamisesi mukaan. Osallistut myös työtehtäviäsi tukeviin koulutuksiin.

Lisäksi ohjelmaan kuuluu yhteisiä trainee-tapahtumia, joissa pääset oppimaan taloushallintoalasta ja Rantalaisen toiminnasta laajasti sekä viettämään aikaa ja verkostoitumaan muiden trainee-harjoittelijoiden kanssa. Eniten ohjelmasta saat irti, kun pystyt työskentelemään sen ajan kanssamme kokoaikaisesti, mutta tarjoamme myös tarvittavan jouston opintojen suhteen.

Entä RAN Trainee -ohjelman jälkeen?

Tavoitteena on, että ohjelman jälkeen pystyt työskentelemään osana tiimiäsi ja hoitamaan työtehtäviäsi itsenäisesti. Esimerkiksi kirjanpidon trainee-harjoittelijan osaamistavoitteena voi olla pystyä toimimaan asiakasyrityksen kirjanpitäjänä, tehdä yrityksen tilinpäätös ja olla mukana tukemassa asiakkaan liiketoimintaa talouden näkökulmasta. Toivomme, että työsuhteesi jatkuisi meillä ohjelman jälkeen vakituisena työsuhteena.

Meiltä löytyy yli 60 toimipistettä ympäri Suomen ja työntekijöidemme käytössä on myös laaja etätyömahdollisuus. Pyrimme siis löytämään sinulle sopivan ratkaisun, jos esimerkiksi asuinpaikkakuntasi vaihtuisi valmistumisesi jälkeen. Myös laajat sisäiset uramahdollisuudet sekä jatkuvat koulutusmahdollisuudet ovat työntekijöidemme käytössä eli kehittymisesi ammattilaisena voi jatkua!

Miten voin hakea?

Haku vuoden 2023 RAN Trainee -ohjelmaan on päättynyt. Haku vuoden 2024 RAN Trainee -ohjelmaan aukeaa keväällä 2024.

Rantalaisen Instagram-tililtä löytyy paljon trainee-ohjelmaan liittyvää sisältöä.

Jätä avoin hakemus
Mikäli et löydä hakemaasi tehtävää avoimista työpaikoista, kerro meille itsestäsi enemmän avoimella hakemuksella. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Jätä avoin hakemus