RAN Trainee -ohjelma

Harjoitteluohjelmaamme hakevilla on mahdollisuus kehittyä taloushallinnon ammattilaiseksi ja saada vakituinen työpaikka taloushallintoalalta.

Kehity taloushallinnon huippuammattilaiseksi

Rantalaisella koemme erittäin tärkeäksi, että tilitoimistot auttavat taloushallinnon opiskelijoita saamaan harjoittelupaikkoja. Pyrimme Rantalaisella siihen, että palveluksessamme on aina joukko harjoittelijoita kasvamassa alan ammattilaiseksi.

Meille parhaiten sopii harjoittelu, jossa opiskelija voisi aloittaa harjoittelun syys-marraskuussa, jotta tarvittava osaaminen ehtii karttua ennen kuin vuoden kiireisin aika eli tammi-maaliskuu koittaa. Valitettavasti meillä ei kaikissa yksiköissä ole mahdollisuutta ottaa uusia ihmisiä lainkaan vuoden ensimmäisen neljän kuukauden aikana, koska keskitymme tuolloin asiakastyöhön.

Osana yhteiskuntavastuutamme ja haluamme osallistua taloushallintoalan ammattilaisten kouluttamiseen, olemme lanseeranneet RAN Trainee -ohjelman opiskelijoille, jotka tähtäävät tilitoimistouralle.

RAN Trainee V

Etsimme joukkoomme tulevaisuuden lupauksia työskentelemään taloushallinnon, palkka- ja henkilöstöhallinnon, ohjelmistojen sekä myynnin ja markkinoinnin parissa. RAN Trainee V-haku on nyt päättynyt vuoden 2018 osalta ja kiitämme lämpimästi kaikkia ohjelmaan hakeneita!

RAN Trainee V

RAN Trainee -ohjelman sisältö

RAN Trainee -ohjelma on suunniteltu opintojensa loppuvaiheessa oleville opiskelijoille tai vastavalmistuneille, jotka haluavat kehittyä taloushallinnon huippuammattilaiseksi tilitoimistoon esimerkiksi taloushallinnon, palkka- ja henkilöstöhallinnon, ohjelmistojen tai myynnin sekä markkinoinnin tehtäviin. 

Ohjelman tavoitteena on, että harjoittelukauden jälkeen työsuhde jatkuu vakinaisena työsopimuksena jossain Rantalaisen toimipisteessä. Ohjelma kestää noin 9 kuukautta ja se sisältää runsaasti koulutusta ja käytännön työharjoittelua. Käytännön työharjoittelu mitoitetaan kunkin harjoittelijan taitojen ja kykyjen mukaisesti.

Ohjelman lopussa harjoittelija pystyy itsenäisesti palvelemaan asiakasyrityksiä ja -yhteisöjä oman työnkuvan mukaisesti. Esimerkiksi kirjanpidon harjoittelijan osaamistavoitteena on toimia asiakasyrityksen kirjanpitäjänä, tehdä yrityksen tilinpäätös ja hoitaa kuukausittaista raportointia.  

Siirto on mahdollinen johonkin toiseen Rantalaisen toimipisteeseen kyseisen toimiston tarpeen mukaan esimerkiksi, jos harjoittelija muuttaa elämäntilanteestaan johtuen toiselle paikkakunnalle. Haluamme tarjota työntekijöillemme joustavat mahdollisuudet työskennellä yhtiömme eri osissa.

Hakeminen RAN Trainee -ohjelmaan

Kuhunkin RAN Trainee -ohjelmaan haetaan erillisen hakuajan puitteissa. Hausta ilmoitetaan erikseen Rantalaisen verkkosivuilla.

Ohjelman valintaprosessi ja -kriteerit

Vaihe 1: Hakemukset

Hakemuksien perusteella arvioimme hakijoiden koulumenestystä, ammatillista osaamista sekä työkokemusta. Arvostamme kaikenlaista kokemusta liittyen myyntiin, taloushallintoon, asiakaspalveluun, sovelluksiin ja yleiseen työhön. Asiakaspalveluosaaminen ja reipas ote työhön ovat keskeisiä menestystekijöitä taloushallinnon palveluita toimitettaessa.

Vaihe 2: Haastattelut

Hakuajan päätyttyä kutsumme hakemusten perusteella henkilökohtaiseen haastatteluun noin kaksinkertaisen määrän hakijoita avoinna oleviin harjoittelupaikkoihin nähden. Haastatteluilla pyrimme syventämään käsitystämme hakijan osaamisesta sekä hänen soveltuvuudestaan ja motivoituneisuudestaan tarjolla oleviin työtehtäviin.

Vaihe 3: Psykologin haastattelu

Osana valintaprosessiamme kutsumme haastatteluiden perusteella valitut Pilot Select Oy:n psykologin Matti Sorsan haastatteluun ja testiin. Testissä selvitetään hakijan työskentelytapoja ja muun muassa toimintaa paineen alaisena. Lisäksi keräämme tietoja, joista on hyötyä sekä itsellesi että työnantajalle, kun aloitat työskentelyn Rantalaisessa. Kyseessä on ammattipsykologin testi ja saat siitä täsmälleen samanlaisen raportin kuin työnantajakin.

Vaihe 4: Valinta

Haastattelujen ja soveltuvuuskokeiden perusteella valitsemme tarvitsemamme määrän henkilöitä joukkoomme oppimaan taloushallinnon huippuammattilaiseksi RAN Trainee -ohjelmassa. Kaikille eri vaiheisiin kutsuttaville henkilöille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti puhelimitse ja/tai sähköpostilla.

Tutustu uratarinoihin
Harkitsetko uraa taloushallintoalalla? Tutustu Rantalaisen työntekijöiden uratarinoihin ja hae inspiraatiota omalle urapolullesi.

Lue lisää

Hae töihin tai harjoittelijaksi!
Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon asiantuntijaksi Suomen parhaassa taloushallinnon työpaikassa.

Lue lisää ja hae

 

Jätä avoin hakemus
Mikäli et löydä hakemaasi tehtävää avoimista työpaikoista, kerro meille itsestäsi enemmän avoimella hakemuksella. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Jätä hakemus