Aditro Palkanlaskenta

Helppokäyttöinen palkanlaskentaohjelma

Aditro W (Personec W:n uudistettu versio) on monipuolinen ja luotettava palkanlaskentajärjestelmä palkanlaskennan tueksi, joka sopii joustavasti erilaisille organisaatioille. Aditro W on joustava erilaisissa muutostilanteissa ja helpottaa käyttäjän arkea ja siten tehostaa yrityksen liiketoimintaa.

Aditro W palkanlaskentaohjelman avulla mutkatonta palkanlaskentaa

Aditro W mahdollistaa palkanlaskentaprosessin sujuvan mahdollisimman mutkattomasti ja oikeellisesti. Aditron palkka- ja HR:n järjestelmäkokonaisuus tarjoaa yritykselle kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka kattaa kaikki vaiheet palkanlaskentaprosessissa. Palkanlaskentaprosessiin kuuluu vaiheet aina palkka-aineiston keruusta palkkatapahtumien käsittelyyn ja maksatukseen, viranomaisraportointiin ja sähköiseen arkistointiin asti.

Aditro W:n kiistattomia hyötyjä ovat automaation hyödyntäminen. Automaation ja ohjelmistorobotiika hyödyntäminen palkkahallinnon prosesseissa, jolloin tuottavuus ja kustannustehokkuus lisääntyy. Pilvipalvelu mahdollistaa monipuolisemman ja paikasta riippumattoman käytön.

Lue lisää Aditro W palkanlaskentaohjelmasta täältä.

Tutustu myös muihin sähköisen taloushallinnon ohjelmistoihimme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiikarissa sähköinen laskutus?

Tutustu sähköisen taloushallinnon oppaaseemme ja vie taloushallinnon asiantuntijoiden vinkit oman yrityksesi hallinnon kehittämiseen. Mukana vinkkejä myös uuden verkkolaskulain tuomiin haasteisiin.

Lue lisää