P-J Graphics Oy

P-J Graphics Oy:n yrittäjän Pete-Jukan periaate: Yksi hyvä kuva kertoo enemmän kuin tuhat tavallista.

P-J Graphics Oy on graafisen alan yritys, joka arvostaa tilitoimistonsa osaamista

Intohimo kuvalliseen alaan alkoi todenteolla, kun Pete-Jukka Rinteelä ensimmäisessä työpaikassaan, Teuvan leipä Ky:ssä, maalasi yrityksen kaikki jakeluautot.

– Vuosi taisi olla 1987. Elämä oli kuvallista ja maalailin LP-levyjen kansia Iron Maidenia, Ozzy Osbournea ja muita taiteilijoita. Tästä heräsi ajatus alan opiskelusta, Pete-Jukka kertoo.

Pete-Jukka pääsi toisella yrittämällä sisään Rovaniemen käsi- ja taideteollisuusoppilaitokseen graafisen suunnittelun linjalle. Ensimmäisenä koulupäivänä hän tajusi olevansa oikeassa paikassa.

Pete-Jukka valmistui 1993 ja pääsi suoraan töihin Reima-Tutta Oy:n mainossuunnittelijaksi miltei ilman alan työkokemusta. Vain kouluprojekteista kerätty siisti kansio riitti työnhaussa.

– Yritys haki nuorta ja nälkäistä tyyppiä rakentamaan heidän brändejään, joita oli useita: Reima, Tutta, Lassie, Yoko ja paljon muita, Pete-Jukka muistelee.

Vuonna 1999 Pete-Jukka aloitti oman graafisen suunnittelun palveluita tarjoavan yrityksen. Nykyään palveluihin kuuluvat myös valo- ja videokuvaus, verkkosivut, kuvitukset ja suositut brändäyspalvelut.

P-J Graphics Oy (PJG) on pieni yritys, joka palvelee isojakin yrityksiä laadukkaasti. Suunnitelmissa on pysyä laadussa ja tarjota asiakkaille samaa hyvää palvelua. Kasvava kiinnostus yrityksen palveluita kohtaan tarjoaa töitä myös alan osaajille.

”Arvostan sitä, että tilitoimisto pystyy olemaan mukana alan digikehityksessä, kuten Rantalainen tekee.”

Suosittelun kautta yhteistyöhön

– Jo yrityksen perustamisvaiheessa päätin, että etsin hyvän tilitoimiston. Kyselin paikallisilta yrittäjiltä kokemuksia ja sain vinkin heiltä. Oli helppoa, kun pystyin heti alusta lähtien keskittymään omaan juttuuni täysillä, Pete-Jukka sanoo.

– Rantalainen on helpottanut arkisia rutiineja ja muutamalla tapaamisella hoituu koko vuoden hommat kuntoon. Välillä kyselen tyhmiäkin, mutta saan niihin viisaita vastauksia.

– Olen ollut tyytyväinen Rantalaisen palveluihin. Arvostan sitä, että tilitoimisto pystyy olemaan mukana alan digikehityksessä, kuten Rantalainen tekee. Kun henkilökemiat toimivat, kaikki toimii, Pete-Jukka toteaa tyytyväisenä.

– Yhden asian ehkä muuttaisin. Olisi pitänyt aikaisemmin siirtyä Rantalaisen sähköisiin taloushallinnon palveluihin.

P-J Graphics Oy:n käyttämiä tilitoimistopalveluita ovat:

www.pjg.fi

(Julkaistu 7.11.2019, kuvat: P-J Graphics Oy)

Tietoisku

250.000 euroa

Liikevaihto

2

Henkilöä

Eura

Kotipaikka

Etsitkö luotettavaa tilitoimistoa kasvun tueksi?

Meillä Rantalaisella sinua palvelee aina henkilökohtainen kirjanpitäjä, palkanlaskija tai tiimi. Tutustu asiantuntijoidemme laatimaan tilitoimiston valintaoppaaseen, jos etsit itsellesi sopivampaa tilitoimistoa.

 

Tutustu oppaaseen