Huomaathan, että Business Finlandin ja ELY-keskuksen koronatuet ovat poistuneet käytöstä 8.6.2020. 

Lisätietoa poikkeustilanteeseen

Koronaepidemian myötä monet tahot ovat julkaisseet uusia yritystukia poikkeustilanteeseen. Voi kuitenkin olla vaikeaa löytää tietoa siitä, minkä tahon puoleen yritys voi kääntyä.

Samaan aikaan moni yritys joutuu miettimään konkurssin uhkaa tai konkurssiin hakeutumista. Vaihtoehtona voi kuitenkin olla hakeutuminen yrityssaneeraukseen, jolloin toimintaa voidaan jatkaa tilapäisistä vaikeuksista huolimatta.

Rantalainen järjesti perjantaina 24.4. klo 13-14 webinaarin, jossa kerroimme erilaisista koronaepidemian vuoksi tarjolla olevista yritystuista sekä yrityssaneerauksesta talouden tervehdytyskeinona.

Asiantuntijoina toimivat lakiekonomi ja Rantalaisen Asiantuntijapalveluiden johtaja Heikki Luukkonen, sekä Visma Legalin Senior Associate Kristiina Hämäläinen.

 

 

Puheenvuorot: 

Koronaepidemian myötä tarjolla olevat tuet ja hakeminen  

  • Asiantuntijapalveluiden johtaja Heikki Luukkonen, Rantalainen 

Yrityssaneeraus  

  • Senior Associate Kristiina Hämäläinen, Visma Legal 

 

Webinaarissa opit:

  • Koronaepidemian aikaisista rahoitusmahdollisuuksista
  • Yrityksille tarjolla olevista tuista poikkeustilanteessa 
  • Mikä yrityssaneeraus on
  • Miten ja missä tapauksessa yrityssaneeraukseen hakeudutaan

 

Asiantuntija-esittely:

Rantalaisen Asiantuntijapalveluiden johtaja Heikki Luukkonen on lakiekonomi/KTM ja taloushallintoalan moniosaaja. Heikillä on pitkä kokemus ja erikoisosaamista verotuksesta, yritysjärjestelyistä, yrityskaupoista ja sukupolvenvaihdoksista.  Heikin johtama asiantuntijatiimi on erikoistunut kirjanpidon ja verotuksen erityiskysymyksiin, ja tarjoaa tukea asiakkaille vaikeammissa erityiskysymyksissä, kuten Korona-erityisrahoituksessa.

Kristiina Hämäläinen toimii lakimiehenä Visma Legalilla ja hänen toimeksiantonsa liittyvät pääosin maksukyvyttömyysoikeuteen sekä riita-asioihin. Kristiinalla on kokemusta laajalti erilaisista konkurssipesien hoitamisesta sekä yrityssaneerausmenettelyistä.

 

Katso webinaaritallenne

 

Ota yhteyttä