Koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi rajoitamme toimistojemme aukioloa asiakastapaamisilta. Palvelemme teitä etänä normaalien aukioloaikojemme puitteissa. Veronkanto, yritysten sähköinen maksuliikenne ja palkanmaksu on tunnistettu yhteiskunnalle kriittisiksi tehtäviksi, joten haluamme suojella henkilökuntaamme epidemialta. Voit olla meihin yhteydessä kaikissa kysymyksissäsi puhelimella tai sähköpostilla.

Pyrimme turvaamaan kaikkien asiakastöiden tekemisen ja minimoimaan epidemian vaikutukset toimintaamme. Ilmoitamme teille viipymättä, mikäli palvelujen tuottaminen vaarantuisi. Poikkeusoloissa on erityisen tärkeää, että toimitatte aineistot sovitun aikataulun mukaan. Kirjallisen aineiston osalta toivomme teidän jättävän ne toimistojemme postilaatikkoihin suljetuissa kirjekuorissa. Koska toimimme epidemia aikana pääosin etätyönä toimivassa hajautetussa organisaatiossa, pyydämme isompien aineistojen osalta teitä olemaan yhteydessä suoraan kirjanpitäjäänne ja sopimaan aineistojen toimituksesta.

Sovitut palaverit järjestetään epidemia-aikana puhelimitse tai muiden etäyhteyksien avulla. Toivomme teidän välttävän henkilökohtaista asiointia toimistollamme, ellemme ole erikseen sopineet tapaamisesta toimistolle. Luonnollisesti luotamme siihen, ettet saavu henkilökohtaiseen tapaamiseen, jos sinulla on ylähengitystieoireita tai yskää.

Suosittelemme keskustelemaan palkka- ja henkilöstöhallintoon liittyvissä erityiskysymyksissä asiantuntijoidemme kanssa ennen kuin ryhdytte niitä koskeviin toimenpiteisiin.

Seuraamme epidemia tilannetta ja muutamme toimintatapojamme tarvittaessa nopeasti ja tiedotamme asiasta viipymättä.

Yhteydenotot HR-asioissa omaan palkanlaskijaan, taloushallinnon asioissa ja sähköistämisessä yhteys omaan kirjanpitäjään.

Ota yhteyttä