Rantalainen on ostanut tukholmalaisen Hofmeijer Ekonomi AB -tilitoimiston. Ostettavan yrityksen liikevaihto on noin 600 000 euroa (noin 7 MSEK) ja yritys työllistää seitsemän asiantuntijaa.

“Hofmeijer Ekonomi AB tuo mukanaan monipuolista osaamista ja heidän henkilökohtainen palveluasenteensa täydentää erinomaisesti liiketoimintaamme Tukholmassa. Toivotamme Hofmeijer Ekonomi AB lämpimästi tervetulleeksi kasvavaan joukkoomme.”, sanoo Magnus Ramfelt, Head of Sweden, RAN Group.

Ruotsissa ostokohteet jatkavat toimintaansa osana RAN Group -konserniin kuuluvan ruotsalaista Klara Consultingia.

 

Lisätietoja:

Cedric Frostdahl, Head of M&A Sweden, Rantalainen, cedric.frostdahl@rantalainen.fi, +358 50 3266 716

 

Rantalainen on Suomen markkinajohtaja talous- ja palkkahallintoalalla. Yhtiössä työskentelee lähes 2 000 talous- ja palkkahallinnon ammattilaista yhteensä yli 70 toimipisteellä Suomessa Rantalaisen, Ahvenanmaalla Ålands Företagsbyrån ja Ruotsissa Klara Consultingin brändin alla. Yhtiön liikevaihto on 150 miljoonaa euroa. Konsernin emoyhtiö on RAN Group Oy, jonka omistavat pohjoismaisen pääomasijoitusyhtiö Norvestorin hallinnoimat rahastot yhdessä konsernijohdon ja muiden avainhenkilöiden sekä ruotsalaisen Ceder Capitalin kanssa.