Talous- ja palkkahallintopalveluita tarjoava Rantalainen jatkaa kasvuaan Ruotsissa yrityskauppojen muodossa.

Rantalainen-konsernin kasvu jatkuu Ruotsissa konsernin ostaessa tukholmalaisen Åhnberg & Partners AB -tilitoimiston. Yhtiö on perustettu vuonna 2008, sen liikevaihto on 1,7 miljoonaa euroa (20 MSEK) ja yrityksessä työskentelee 24 asiantuntijaa.

”Åhnberg & Partners on monipuolinen toimisto, jossa on paljon osaamista. Heillä on laaja valikoima palveluita ja joustavia ratkaisuja sekä henkilökohtainen palveluasenne. Toivotamme Åhnberg & Partnersin lämpimästi tervetulleeksi nopeasti kasvavaan Rantalainen-konserniin ja tukemaan asemaamme Tukholmassa entisestään”, kertoo Magnus Ramfelt, Head of Sweden, RAN Group.

Åhnberg & Partners AB on Rantalaisen kahdeksas yrityskauppakohde Ruotsissa. Ruotsissa ostokohteet jatkavat toimintaansa osana RAN Group -konserniin kuuluvan ruotsalaista Klara Consultingia.

 

Lisätietoja:

Cedric Frostdahl, Head of M&A Sweden, Rantalainen, cedric.frostdahl@rantalainen.fi, +358 50 3266 716

 

Rantalainen on Suomen markkinajohtaja talous- ja palkkahallintoalalla. Yhtiössä työskentelee lähes 2 000 talous- ja palkkahallinnon ammattilaista yhteensä yli 70 toimipisteellä Suomessa Rantalaisen, Ahvenanmaalla Ålands Företagsbyrån ja Ruotsissa Klara Consultingin brändin alla. Yhtiön liikevaihto on 150 miljoonaa euroa. Konsernin emoyhtiö on RAN Group Oy, jonka omistavat pohjoismaisen pääomasijoitusyhtiö Norvestorin hallinnoimat rahastot yhdessä konsernijohdon ja muiden avainhenkilöiden sekä ruotsalaisen Ceder Capitalin kanssa. Lue lisää rantalainen.fi