Posti- ja logistiikka-alan (PAU) lakko alkoi 11.11. ja arviot lakon kestosta täsmentyvät päivittäin. Lakko vaikuttaa mm. kirjeiden toimitukseen. Huomioittehan tämän esimerkiksi postitse lähetettävien myyntilaskujen ja meille toimitettavien kirjanpitoaineistojen osalta. Suosittelemme esim. toimittamaan aineistot suoraan toimistolle kirjepostin sijaan.

Lisätietoa lakon tilanteesta löydät Postin sivuilta: https://www.posti.fi/yritysasiakkaat/apu-ja-tuki/tiedotteet/

Toimitusvarmuutta palkkalaskelmille ja myyntilaskuille

Verkkopalkkalaskelma on vaihtoehto paperiselle palkkalaskelmalle. Verkkopalkkalaskelmat lähetetään suoraan työntekijän verkkopankkiin, josta ne löytyvät tarvittaessa. Verkkopalkkalaskelma on perillä työntekijöillä varmasti ja nopeasti palkkakauden päättyessä.

Mikäli yrityksenne edelleen toimittaa asiakkailleen paperisia myyntilaskuja, kannustamme siirtymään verkkolaskutukseen. Verkkolaskutus on edullisempi ja varmempi tapa lähettää myyntilaskut. Huomioithan, että huhtikuusta 2020 alkaen astuu voimaan myös uusi verkkolaskulaki. Lisätietoa löydät täältä: www.rantalainen.fi/uusi-verkkolaskulaki.

Siirry verkkopalkkalaskelmien tai verkkolaskujen käyttäjäksi ottamalla yhteyttä omaan kirjanpitäjääsi tai palkanlaskijaasi.

 

Ota yhteyttä