Jukka Rosenberg

KTM Jukka Rosenberg, on nimitetty 1.11.2018 alkaen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja tarjoavan Rantalainen-konsernin toimitusjohtajaksi. Samassa yhteydessä konsernin varatoimitusjohtajaksi on nimitetty KTM Mikko Tuomainen. Hän jatkaa edelleen myös Rantalaisen lännen alueen operatiivisena johtajana.

Järjestelyt konsernin johdossa ovat osa Rantalaisen kasvustrategiaa, johon liittyy pääomasijoitusyhtiö Intera Partnersin mukaantulo omistajakumppaniksi viime kesänä.

Rosenberg vastaa konsernin operatiivisesta johtamisesta ja johtoryhmän ohjaamisesta. Hän on aiemmin kehittänyt ja johtanut asiantuntijaorganisaatioita IBM:ssä, Tiedossa, Fujitsussa ja Nokialla. Viimeksi Rosenberg toimi Posti Groupilla paketti- ja logistiikkapalveluiden johtajana. Hänellä on kokemusta sekä muutosjohtamisesta että kasvubisneksestä kovassa kansainvälisessä kilpailussa.

Rosenberg sanoo, että koko taloushallintoala ja Rantalainen yhtenä sen johtavista yrityksistä ovat siirtymässä uuteen mielenkiintoiseen kehitysvaiheeseen.

”Yhtiön kasvutavoitteet on asetettu korkealle, mutta uskon, että saavutamme ne hyvällä yhteistyöllä ja asiakkaitamme kuunnellen. Minun tehtäväni on näyttää suuntaa ja saada työntekijämme menestymään. Poistaa esteitä ja luoda heille onnistumisen edellytyksiä”, hän sanoo.

 

LISÄTIETOJA:

Jukka Rosenberg, toimitusjohtaja, Rantalainen Group Oy, puh. 050 311 2194, jukka.rosenberg@rantalainen.fi