Hyvät asiakkaamme,

vuoden 2021 ollessa loppusuoralla haluaisin kiittää kaikkia vanhoja ja uusia asiakkaitamme hyvästä yhteistyöstä vuotena, jonka aikana Rantalainen on tehnyt kaikkien aikojen parhaan myyntituloksensa ja kasvanut entistä vankempaan markkina-asemaan kotimaisessa tilitoimistokentässä.

Vaikka korona on edellisvuoden tavoin leimannut vuotta 2021 ja tuonut haasteita niin meidän kuin asiakkaidemme elämiin, niin pelättyä suurta konkurssiaaltoa ei ole nähty. Suurella osalla asiakkaistamme liiketoiminta on pysynyt vakaana.

Vuosi 2021 on ollut Rantalaiselle kasvun vuosi. Lukuisien yritysostojen lisäksi olemme laajentaneet toimintaamme maantieteellisesti uusille alueille – Pohjanmaalle, jossa työskentelee jo noin 200 Rantalaisen asiantuntijaa uusien asiakkaidemme palveluksessa.

 

Työntekijöillemme,

Henkilöstöämme haluan kiittää vuoden aikana tehdystä erinomaisesta työstä ja toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet työntekijämme, joita olemme saaneet ympäri Suomen vinon pinon lisää. Tavoitteenamme on pysyä houkuttelevana työnantajana nyt ja tulevaisuudessa panostamalla henkilöstömme osaamiseen, urapolkumahdollisuuksiin ja joustavan työn edellytyksiin.

Koska lähes koko kuluneen vuoden olemme toimineet etätyösuosituksen alaisena, olemme työnantajana tarjonneet tukea etätyön ergonomiaan ja mahdollisuuksiin työskennellä ajasta ja paikasta riippumatta. Kun etätyön käytännöt on nyt viimeistään hiottu täysin toimiviksi, jatkamme vuonna 2022 mallilla, jossa työntekijä saa lähtökohtaisesti itse päättää työskenteleekö hän toimistolta vai kotoa käsin. Asiantuntijamme voivat asua missä päin Suomea haluavat ja tehdä töitä Suomen johtavan talous- ja henkilöstöhallintoalan yrityksen palveluksessa.

Pandemiatilanteen helpottaessa ja rokotuskattavuuden parantuessa on ilo, että voimme kuitenkin halutessamme tavata toisiamme koronaturvallisesti ja järjestää jälleen yhteisöllisyyden tunnetta lisääviä kokoontumisia.

 

Sähköistyvä ja keskittyvä taloushallintoala

Viime vuoden lopulla lanseeraamamme asiakaslupaus ”Tulevaisuus on tiedossa” on tänä vuonna toden teolla jalkautettu yrityksemme päivittäiseen toimintaan ja työtämme ohjaaviin arvoperiaatteisiin. Muuttuvassa maailmassa ja markkinassa haluamme auttaa asiakastamme yhä enemmän ennakoimaan tulevaa liiketalouden lukuja ja asiakasyrityksiemme toimialoja analysoimalla.

Tilitoimistomarkkina on voimakkaan murroksen alaisena. Se on menossa yhä polarisoituneempaan suuntaan, jolloin Rantalaisen kaltaiset isot toimijat ovat muutoksessa vahvoilla.

Samaan aikaan taloushallintoala on muuttumassa lähes täysin sähköiseksi, ja korona on vain vauhdittanut tätä muutosta. Muutoksen alla Rantalaisen kaltaisen modernin, uusimpaa teknologiaa ja tietotaitoa mukana kuljettavan tilitoimiston kelkassa on hyvä ja turvallista olla, niin työntekijöidemme kuin asiakkaidemme.

Yhdessä koko Rantalaisen tiimin kanssa toivotan kaikille hyvää joulun aikaa sekä onnea uudelle vuodelle 2022.