Onko yritykselläsi jo käytössä sähköinen tilinpäätösanalyysi? Tilinpäätösanalyysin kautta saatavaa informaatiota voidaan hyödyntää esimerkiksi yrityksen strategisissa päätöksissä ja toiminnan seuraamisessa. Myös yrityksen arvo voidaan osaltaan määrittää tilinpäätöksessä esiin tulleiden lukujen perusteella.  Mitä tuloksen ja taseen analysointi kertoo yritykselle?  Miten syventää tunnuslukujen tulkintaa ja löytää kehityskohtia? Alla olevalla videolla Rantalaisen asiakkuustiimissä työskentelevä Sini Karhunen vastaa näihin kysymyksiin ja esittelee myös sähköisen tilinpäätösanalyysin.

Videolla käsiteltävät asiat:

  • Tuloksen ja taseen analysointi
  • Tilinpäätösanalyysi
  • Tilinpäätösanalyysin hyödyntäminen
  • Tunnuslukujen tulkinta
  • Arvonmuodostuminen
  • Sähköinen tilinpäätösanalyysi

***

Rantalaisen tilinpäätösanalyysi ja analytiikka on toteutettu täysin sähköisenä ja raportti on asiakkaan luettavana jaettavan linkin välityksellä. Tilinpäätösanalyysia voidaan myös hyödyntää jatkossa esimerkiksi kuukausittain tapahtuvana jatkuvana analytiikkapalveluna rajanpinnan avulla. Pääset tutustumaan sähköisen tilinpäätöksen ulkoasuun ja ominaisuuksiin demoympäristössämme osoitteessa:https://rantalainen.finadeck.fi/(Käyttäjätunnus: yritys@finadeck.fi, Salasana: demo)

Tilinpäätösanalyysin tutustumishinta on 79 euroa kevään 2019 aikana (norm. 249 euroa).

Jos haluatte palvelun käyttöönne, voitte olla yhteydessä Rantalaisen asiakkuuspäällikkö Jon Väisäseen (jon.vaisanen@rantalainen.fi / 0103216533)

***

Sinua saattaa myös kiinnostaa artikkelimme: Tuloksen ja taseen analysointi.

 

Ota yhteyttä