Rantalainen on mukana vuoden 2023 Lapset mukaan töihin -päivässä, joka järjestetään perjantaina 24.11.2023.

Lapset mukaan töihin -päivä on perustettu vuonna 2016 ja Rantalaisen pääkaupunkiseudun alueen toimistot ovat osallistuneet päivään siitä lähtien. Vuodesta 2022 alkaen Rantalaisen koko konserni yli 60 toimistoineen on osallistunut päivään kullekin toimistolle sopivalla tavalla.

Usealla Rantalaisen toimistolla järjestetään monenlaisia hauskoja aktiviteetteja toimistolla vieraileville lapsille, esimerkiksi yhteisiä taukojumppia, aamupalatarjoilua, väritystä ja toimistokierroksia. Osallistujat ovat myös saaneet hienoja “työtodistuksia” osallistumisestaan Lapset mukaan töihin -päivään.

Rantalaisella panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen ja osallistuminen Lapset mukaan töihin -päivään on yksi tapa toteuttaa näitä arvoja.

”Lapset ovat joka kerta olleet innoissaan näkemässä millaisessa paikassa heidän vanhempansa tai isovanhempansa viettävät ison osan arjestaan. Heistä on jännittävää käydä lounaalla tai soittaa videopuhelu toiselle toimistolle. Videopuhelut ja Teamsit ovat meille aikuisille arkea, mutta lapsille se on vielä uutta ja jännittävää. Joistakin lapsista on tullut vähän kuin läheisiä työkavereita, joiden näkemistä odottaa aina innolla joka vuosi ja lapsista on mukavaa, kun heidät muistetaan,” kertoo Pirita Lamberg Rantalaiselta.

Lapset mukaan töihin -päivä

Lapset mukaan töihin -päivä on Lapsiasiavaltuutetun, Lastensuojelun Keskusliiton sekä työ- ja elinkeinoministeriön yhteistyössä järjestämä valtakunnallinen juhlapäivä. Päivä tarjoaa työpaikoille mahdollisuuden nostaa esiin eri ikäisten lasten äänet ja näyttää lapselle missä vanhempi työskentelee, millaista työnteko on ja millaisia erilaisia ammatteja on olemassa.

Lisätietoa päivästä: https://www.lapsenoikeudet.fi/kampanja/lapsetmukaantoihin/